10 Handige tips die elke binaire optie trader moet weten

De handel in binaire opties komt in de basis neer op het voorspellen of een product/koers hoger of lager eindigt dan toen de handel begon. Je moet kiezen voor een PUT of een CALL optie. Maar hoe maak je die keuze?

We hebben een paar nuttige binaire opties tips die je helpen bij het maken van die belangrijke beslissingen. Ook al garanderen deze tips je niet van succes, ze zorgen er wel voor dat je je strategie kunt bijstellen en de belangrijkste valkuilen kunt ontwijken.

Er zijn vele manieren om te slagen als binaire opties handelaar en deze 10 binaire opties tips helpen je om een goede start te maken. Daarnaast wijzen ze je ook op enkele slechte gewoontes in het geval je al wat meer ervaring hebt.

  1. Begrijp de binaire opties markt en de bijbehorende tools

Spring er niet zomaar in en klik op ‘PUT’ of ‘CALL’. Dit is een pure gok en heel misschien win je een enkele keer door puur geluk. In plaats daarvan, zorg dat je je inleest op deze markt en de producten die beschikbaar zijn via de brokers.

  1. Kies een betrouwbare binaire opties broker

Ga altijd op zoek naar een broker met een grote keus aan producten en een hoge ‘payout rate’. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde markt, moet je er voor zorgen dat je broker deze ook aanbiedt om in te handelen. Kies een broker met een demo systeem zodat je het gehele platform kunt bekijken en gewend kunt raken met het platform en de interface voordat je start met handelen. Er verschijnen elke dag weer nieuwe brokers op de markt. Ook al kunnen hier goede brokers tussen zitten, deze zullen zich eerst moeten bewijzen. Ga voor brokers die een goede reputatie hebben (goed of slecht). Het wordt geadviseerd om voor de gevestigde orde te kiezen.

  1. Leer om te handelen

Dit klinkt misschien als een open deur, maar veel nieuwe handelaren raken zo in vervoering over de mogelijke winsten dat ze deze stap vergeten. Ze springen er in zonder het handelen volledig onder de knie te hebben en verliezen zo hun inleg. Het is belangrijk om het demo systeem van de broker te benutten en zo je strategie en technieken uit te stippelen die je wilt gaan gebruiken. Vele door de wol geverfde handelaren gebruiken demo systemen om hun strategie te testen en te controleren.

  1. Doorzoek de markt en implementeer een strategie

Succesvolle handelaren doorzoeken de mogelijke producten tot in den treure en blijven op de hoogte van het nieuws dat mogelijk invloed kan hebben op de prijs. Daarnaast houden ze de Economic Calendar in de gaten, om te zien welke belangrijke events mogelijk invloed kunnen gaan hebben. Daarnaast kiezen ze voor een strategie die zich in het verleden heeft bewezen. Handelen zonder vooronderzoek of betrouwbare opties is een zekere wijze om geld te verliezen en je broker is dan erg blij met je!

  1. Kies het juiste product

Kies een van de meest voor komende producten om mee te handelen. Voor deze producten is veel nieuws en analyse voorhanden en ze worden uitgebreid bediscussieerd in forums en andere online plaatsen. Vermijd de minder bekende producten tenzij je hier zelf bekend mee bent en een goede inschatting kunt maken over de beweging van het product.

  1. Oefen op een demo systeem

Zoals al eerder benoemd; zorg er voor dat je toegang krijgt tot het demo systeem van de broker. Controleer dat het ook een volledig interactief systeem is en niet slechts een paar plaatjes en animaties. De meeste brokers vereisen een kleine geld storting voordat er toegang gegeven wordt. Maar als je serieus bent over het handelen in echt geld, zou dit geen probleem moeten zijn. Geef jezelf wat tijd om het systeem te leren kennen en oefen het handelen met je vooraf gekozen strategie.

  1. Manage jouw financiën en risico’s

Er is een Engels gezegde “Don’t put all your eggs in one basket” wat zoveel betekent als “Spreid je risico’s en kansen”. Dit gezegde geldt ook voor handelaren. Je moet nooit teveel risico of geld leggen in een enkele transactie. Veel geoefende handelaren kiezen er voor om nooit meer dan maximaal 5% in te leggen op een transactie. Als het verkeerd afloopt, hebben  ze altijd nog een flinke portie van hun budget over en kunnen ze hier snel van herstellen.

  1. Overweeg één-uurs binaire opties

Vermijd lange termijn opties totdat je erg ervaren bent geworden in de handel in binaire opties. Het is moeilijk om een precieze voorspelling te doen over de koers van een product na de looptijd van een maand. Kies in plaats daarvan voor één-uurs binaire opties waarmee heel precies voorspeld kan worden wat de koers gaat zijn op basis van analyse, research, economische events en nieuwsberichten. Daarbij is dit een snelle manier om winst te maken. Als de koers een bepaalde beweging maakt kun je zelfs overwegen om voor 60 seconden opties te gaan.

  1. Schrijf je in voor binary options signalen

Signal providers zijn analisten die je regelmatig voorzien van hun voorspellingen. Als de Signal Provider een hoge win-ratio heeft is dit logisch, omdat ze uitgebreid onderzoek doen voordat ze een signaal de wereld insturen. Daarentegen voorspellen ze niet altijd correct. Maar de goede voorspellen vaker goed dan fout.

  1. Verwacht niet snel rijk te worden

Sommige handelaren willen gewoon wat extra geld op basis van een paar uur werk per week. Terwijl sommige anderen hard werken en veel uren in het handelen steken om een groter inkomen te verdienen. Wees realistisch en besef voor jezelf dat je terugkrijgt wat je er in stopt. En als je er niets in stopt, dan weet je wat de uitkomst gaat zijn.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone