5 dingen die je moet weten over binaire opties brokers

  1. Wat zijn binaire opties brokers?

De meeste binaire opties brokers richten zich alleen op de handel in binaire opties. Er zijn een aantal Forex brokers die binaire opties hebben toegevoegd als extra aanbod.

Als je via een broker handelt, handel je eigenlijk tegen de broker. Als jij winst maakt, verliest de broker geld. Ze treden op als markt maker en handelsplaats tegelijk. Dit is een van de redenen dat binaire opties brokers niet legaal kunnen werken in de Verenigde Staten.

  1. Wat is het verschil tussen binaire opties brokers?

Vandaag de dag zijn er honderden bedrijven online die services aanbieden als broker van binaire opties. De twee belangrijkste verschillen tussen de brokers zijn de licenties en het handelsplatform.

Software providers zoals SpotOption, TechFinancials en MarketPulse leveren diensten aan de brokers en maken het eigenlijke platform dat de broker gebruikt. Als je verschillende brokers vergelijkt, zie dat sommigen exact hetzelfde platform gebruiken.

Een paar brokers hebben hun eigen, unieke platform ontwikkelt om zich te onderscheiden van hun concurrentie.

Brokers met een licentie zijn meestal de leiders in de branche. Hoewel de meeste hun licentie krijgen van de financiële toezichthouder in Cyprus, zijn er ook een aantal brokers met licenties uit landen als Nieuw Zeeland en Australië.

  1. Wie zijn de leidende binaire opties brokers in de branche?

De eerste brokers zijn pas in 2008 gestart, en hoewel er veel bedrijven zijn bijgekomen en weer verdwenen, zijn er een paar brokers leidend in de branche.

AnyOption, 24Option en Banc de Binary zijn nog steeds de grootste brokers in Europa. In Noord-Amerika (Verenigde Staten en Canada) is dat niet zo duidelijk, aangezien de CFTC & SEC geen licenties uitgeven aan binaire opties brokers.

Hoewel elke broker beweerd de grootste en beste broker te zijn moet een serieuze investeerder of handelaar altijd onderzoek doen en reviews van brokers lezen. Bekijk hier de complete review van de Nederlandse binaire optie broker Optie24.

  1. Kan ik mijn broker vertrouwen?

Het simpele antwoord is nee. Hoe kan je een broker vertrouwen die alleen geld verdient, als jij geld verliest?

Dus hoe kun je succesvol handelen in binaire opties? Door te werken met een erkende en gereguleerde broker die een schone reputatie heeft in de eerlijke behandeling van klanten. Handelaren moeten er zeker van zijn dat de broker een licentie heeft en dat zij beschermd worden door deze licentie. Onlangs hebben door Cyprus erkende brokers een aparte website geopend om brokersdiensten aan te bieden voor handelaren buiten de EU. Deze diensten vallen niet onder de licentie.

Op binaireopties365.nl worden alleen maar reviews geschreven van betrouwbare brokers zodat iedere Nederlandse trader hier veilig mee aan de gang kan.

  1. Welke broker is de beste voor binaire opties?

De broker die een vergunning heeft van de overheid, real time koersen biedt (hoewel die ook gratis te vinden zijn op internet), en een hoge uitbetaling aanbiedt op het soort optie waar jij mee handelt.

Als je binaire opties gaat verhandelen op de Engelse pond tegenover de Euro (GBP/EUR), kijk dan naar de opbrengst die wordt geboden door verschillende brokers. Als je gaat handelen in opties per uur, zie je de opbrengst per uur en niet voor 60 second opties. Alle brokers adverteren met 9% opbrengst, maar in werkelijkheid betalen vele assets slechts 70% uit.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone