60 Seconden Opties

Je kan meer geld verdienen in 1 minuut dan anderen in een hele dag. Blijf vooral zitten! 60 seconden opties verhandelen is exact wat de naam zegt. Met binaire opties van één minuut kan je trades openen en sluiten in slechts 60 seconden.

Dit is zeker één van de snelste verhandelingen die je online kan doen. Ze zijn snel, spannend, riskant en leuk. Als je hebt wat nodig is om te verhandelen met de snelste vervaltijden in binaire opties, dan zal je houden van het verhandelen van 1 minuut opties.

Je zal deze spannende 60 seconden binaire verhandeling vinden bij verschillende brokers zoals Optie24, Banc De Binary en Plus500.

De expiry time van één minuut is één van de snelste manieren om geld te verhandelen op het web. Het is niet uniek voor alleen binaire opties (je kan in Forex bijvoorbeeld ook verhandelen binnen het tijdskader van één minuut), maar het is enorm populair voor het verhandelen van binaire opties.

Er zijn voordelen en nadelen aan het verhandelen binnen dit korte tijdskader. Je moet jezelf vertrouwt maken met de voordelen en de risico’s voor je beslist om ermee te beginnen.

60-seconden-binaire-opties

70% rendement binnen 60 seconden bij Banc de Binary

Wat zijn de voor- en nadelen van 60 seconden opties?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je snel geld kunt verdienen. Je kan verhandelen op zeer kleine koersverschuivingen. Verschuivingen die niets zouden voorstellen, mocht je traden in het tijdskader van een uur of een hele dag. Deze verschuivingen zouden je enorme hoeveelheden geld kunnen opleveren op de 60 seconden grafiek, omdat je meerdere verhandelingen kan plaatsen op dezelfde weg, om te profiteren van sterke ontwikkelingen.

Aangezien je risico hoger ligt bij dit type verhandeling, kan je veel meer geld winnen of verliezen. Dat is de reden waarom 60 seconden binaire opties ook een mes met twee snijkanten is. Je kan snel winnen, maar je kan even snel ook verliezen.

Als je veel geld investeert in een kleine koersverschuiving, denk dan eens na over hoe weinig er moet gebeuren om je investering te verliezen. Als je gokt op een “one touch”, heb je het geluk dat zelf als de prijs ver tegen je voorspelling verschuift, je risico op voorhand vastligt en je enkel verliest wat je geïnvesteerd hebt. Je zal nog altijd alles verliezen, waardoor je snel je spaargeld kunt opmaken. En als je bijvoorbeeld op een “no touch” gokt, denk dan eens na over welke kleine verschuiving de markt kan maken waardoor jij je investering verliest.

De uitdagingen in het verhandelen van 60 seconden binaire opties

Het andere voordeel (of nadeel) die het korte tijdskader met zich meebrengt is het psychologische effect ervan. Sommige beleggers hebben het moeilijk met lange tijdskaders omdat ze aan zichzelf beginnen te twijfelen gedurende de verlengde tijdsperiode wanneer ze in de verhandeling zitten. Ze eindigen met het maken van domme beslissingen die ze niet zouden gemaakt hebben bij het testen.

Er is een bepaald type persoon voor wie verhandelingen met korte expiry times ideaal zijn. Het is niet voor de meeste beleggers weggelegd. En als je een beginner bent, is het best om te starten met een tijdskader dat iets trager is. Als je het verknoeit op lange tijdskaders heb je minuten, uren of dagen om uit te zoeken wat je verkeerd doet en het op te lossen, voor je geld op raakt. Als je trade met 60 seconde opties, kan je snel je al je geld opbranden als je je laat meeslepen en je een slechte serie trades hebt.

Er zijn voordelen aan het verhandelen van 60 seconden opties maar de risico’s zijn groot.

Het verhandelen van 60 seconden binaire opties is op dit moment zeer populair en het is een spannende manier om snel geld te verdienen. Maar wij raden aan om als beginner eerst te starten met een trager tijdskader, zodat je kan leren om binaire opties verantwoord te verhandelen. Ontwikkel jezelf en stap dan over naar de snelle trades, als dat is wat je wil doen.

Welke betrouwbare brokers hebben 60 seconden binaire opties?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone