BlueSkyBinary Review: Beste Online Trainingsproduct Van Dit Moment

Succesvol traden of lukraak gokken?

blueskybinary-logoOngeveer twee maanden geleden was ik een webinar aan het volgen met betrekking tot Brexit. We weten allemaal hoe dat is afgelopen 😉 Het doel van het webinar was niet om uitleg te geven over Brexit, maar over hoe nieuws rondom dit onderwerp de handel op de binaire opties markt kan beïnvloeden.

Ik ben toen in aanraking gekomen met BlueSkyBinary en hun Trading University. Een senior trader van BlueSkyBinary presenteerde de webinar en aan het einde zei hij dat ze de nummer 1 onderwijs en handelsgemeenschap in binaire opties waren. Na wat onderzoek besloot ik me aan te melden om te kijken of ik nog stappen kan maken met betrekking tot het handelen in binaire opties. Ik handel al lange tijd en dit gaat me niet slecht af, maar dingen bij leren is altijd goed dus besloot ik de stap te wagen.

Vandaag ga ik een review schrijven over BlueSkyBinary en waarom ik denk dat jij als startende, of als ervaren trader, iets kan hebben aan dit praktische en leerzame platform. In mijn binaire opties trading tijden heb ik veel verschillende dingen geprobeerd, sommige met iets meer succes dan de andere. Ik heb verschillende autotraders  geprobeerd,  webinars en ‘goeroes’ gevolgd die zichzelf expert noemen in de handel met binaire opties. Ik heb in verschillende groepjes gezeten die continu bezig zijn met traden, toch had ik altijd het gevoel dat er iets ontbrak. Het gevoel dat niet alle informatie werd gedeeld, en dat de echte experts hun fijne kneepjes niet weg gaven. Zit je 1,5 uur naar een webinar te kijken om erachter te komen dat iemand een cursus van €1000 wil verkopen. En dan moet je maar afwachten of je echt kwaliteit ontvangt.

Er waren weinig informatie bronnen die mij het gevoel gaven dat ik een stap in de goede richting zette. En hoewel ik periodes van geluk en resultaten had, voelde ik zelden dat ik aan het verbeteren was of dat ik de macht in mijn handen had . Binaire opties traden is moeilijk. En hoewel ik mezelf geen slechte trader vind, heb ik me toch altijd afgevraagd of al die zelf opgedane kennis nou ook echt tot succesvolle strategieën heeft geleid, of dat ik toch (over langere periode) gelukstreffers boek.

Het was tijd om te zien of ik echt de kennis in huis had, en of BlueSkyBinary echt een verrijking was waardoor ik iets ging leren. Dus begon ik aan de opleiding en educaties van BlueSkyBinary (met docenten die in het Nederlands lesgeven!) en werd ik lid van de trading gemeenschap. Na het volgen van de training voel ik dat ik de markten beter kan begrijpen, en kan ik grafieken met meer vertrouwen en nauwkeurigheid zien. Daarnaast ben ik in een betere positie om te oordelen of ik wel een trade moet uitvoeren of juist niet. Ik hoop dat je iets aan deze informatie hebt!

Oordeel zelf of BlueSkyBinary iets voor jou is! Lees de rest van de review hieronder of klik hier en bezoek de website van BlueSkyBinary.

Over BlueSkyBinary

Toen ik de website bezocht, wist ik niet wat ik moest verwachten, maar nadat ik gezien had dat ze over 1 week gratis beschikken om al hun diensten te kunnen proberen voelde ik mij hoopvol. Ik vind dat dit echt een teken is van transparantie en vertrouwen in de capaciteiten en kwaliteit van je opleiding en platform. Ik verkende de site en zag dat ze inderdaad beweren dat ze de nummer 1 onderwijs en trading groep in binaire opties handel zijn met professionele handelaren over de hele wereld. En ze hebben een volledig gestructureerde binaire opties educatieprogramma dat “Certified Binary Analyst Certificate” heet.

Je kunt dit op het dashboard van BlueSkyBinary vinden. De abonnementskosten voor de Trading University zijn $99,99 per maand. Dit lijkt een hoop geld maar dat is inclusief toegang tot het dashboard, toegang tot skype groepen waar de trading gemeenschap samenkomt, en marktomstandigheden 24/5 besproken worden. Dus live set ups van trades.

Daarnaast heb je een fantastische opleiding op basis van video on demand en live één-op-één sessies met professionele traders uit de BlueSkyBinary (BSB) groep. Tot mijn verbazing waren er twee Nederlandse instructeurs waardoor je dus via Skype 1 op 1 les krijgt in de Nederlandse taal.

Ik heb besloten om de gratis proefperiode te gaan doen en hierna het volledige opleidingsproces  te starten. Na wat rond snuffelen op het platform en het zien van een video van een Nederlandse leraar heb ik mij aangemeld voor deze opleiding. Je kan ook kiezen om alleen gebruik maken van het dashboard, dit kost $49,99 per maand. Je hebt dan toegang tot het platform, zonder 1 op 1 training van een docent.

Video en eerste 1 op 1 sessie

Toen ik mij aangemeld had kreeg ik direct toegang tot het dashboard wat op elke populaire browser afgespeeld kan worden (Chrome, Firefox, Safari). Binnen enkele minuten werd ik begroet door een member van BSB. Ik werd toen gevraagd om de Trading University  toe te treden dat op het dashboard staat  om daar de stappen te volgen en de eerste 1 op 1 sessie te regelen met mijn senior trader. Deze senior ging mij het hele proces uitleggen hoe ik te werk moest gaan.  De paar uurtjes dat ik moest wachten voor mijn eerste sessie met mijn senior trader heb ik wat rond gesnuffeld op het dashboard.

Maak kennis met één van de Nederlandse coaches

BlueSkyBinary Dashboard

Het dashboard bestaat uit vijf delen en hebben allemaal  hun eigen doel. Ook helpt het jou bij het traden.

  • Bovenaan het dashboard heb je het ‘’Major Upcoming News’’. In deze sectie ontvang je 30 minuten van te voren een alert als er nieuws op komst is. Ik vond dit erg behulpzaam, omdat ik vaak een trade verloor doordat de prijs van een currency pair snel veranderde en ik niet bewust van het nieuws was.
  • Onderaan het dashboard heb je een economische kalender waar je alle economische- en politieke nieuws evenementen kunt zien die al geweest zijn of nog moeten komen. Deze sectie is om jou te helpen om te gaan traden tijdens het nieuws of het traden te vermijden wanneer het nieuws begint.
  • Het grootste gedeelte van het dashboard is de sectie: ‘’ADVANCED INDICATORS’’. In deze sectie geeft dit systeem een signaal af van verschillende formaties in currency pairs. Deze formaties maken deel uit van CORE 4.0 strategieën die in BlueSkyBinary geleerd worden. Deze indicatoren identificeren patroon formaties.  Bepalen of er wel of geen trade genomen moet worden is aan jou maar deze indicaties geven je een betere slagingskans. Je kan op elke indicator of elk signaal klikken voor meer informatie.
  • De volgende sectie van het dashboard is de ‘’TRADE RECOMMENDATIONS’’. Dit gedeelte zijn eigenlijk geïdentificeerde signalen door geavanceerde algoritmes. Er zijn er 6 en aan de linkerkant kan je het schema zien wanneer er één kan afgaan zodat je niet hoeft te wachten totdat er één komt. Wanneer een signaal is afgegaan word je geïnformeerd over het currency pair, en of de prijs omhoog (call) of omlaag (put) gaat. Daarnaast wordt de sluitingstijd van de trade (3 minuten, 5 minuten, 60 minuten) aangegeven. Je kan basis van deze kant-en-klare signalen dus besluiten of jij een trade wil plaatsen of niet.
  • Het laatste gedeelte van het dashboard is de ‘’Trip Wire’’ alerts. Je kan hier je eigen alarm instellen dat af zal gaan d.m.v. een geluidje wanneer de prijs van een currency pair die jij hebt ingesteld bereikt wordt. Dit is ongeveer hetzelfde als pending orders in Forex.

Voorbeeld: je hebt een alarm ingesteld op de valuta EURUSD dat als deze boven de 1.16 komt je dan de trade kan nemen. Ondertussen kan je doorgaan met het kijken van andere grafieken om andere kansen te vinden en dan wanneer EURUSD de 1.16 heeft bereikt zal er een alarm afgaan d.m.v. een geluidje zodat je de trade kan plaatsen. Er is een tutorial video beschikbaar over hoe je de ‘’tripwire’’ kunt gebruiken door te klikken op het foto icoontje naast de titel.

De hierboven beschreven componenten zijn de basis onderdelen van het dashboard, maar aan de linkerkant van het dasboard zijn ook nog andere leuke en interessante tools zoals video’s en widgets en de tijd zone map die jou kan helpen tijdens het traden.

De hierboven beschreven functies van het dashboard zijn erg behulpzaam voor een nieuwe trader en dat is waarom het ook aangeboden word als ‘’stand-alone’’ offer (voor $49,99 per maand),wat inhoud dat je ook gebruik kunt maken van alleen het dashboard zonder gebruik te maken van de Trading University. Maar persoonlijk vind ik dat de meest waardevolle manier om jezelf te verbeteren en te ontwikkelen is om gebruik te maken van de Trading University dat bij BlueSkyBinary wordt aangeboden.

Je moet zo nagaan, $99 per maand is niet veel geld als je dit afzet tegen 2 goede trades van €100 per stuk die je allebei winnend afsluit vanwege de kennis die je hebt. Deze twee trades zorgen ervoor dat jij je investering voor die maand er alweer uit hebt. Eigenlijk een no-brainer dus!

Trading University van BlueSkyBinary

Wanneer je bent begonnen met de Trading University zal je een gestructureerd programma van 4 hoofdstukken volgen. Dit komt neer op 7 tot 20 missies. Het eerste hoofdstuk is een ‘’warm up week’’. Dit hoofdstuk bestaat uit 10 missies en dit kan precies in je trail week gedaan worden. Onthoud dat je dus een week lang kennis op kan doen, zonder dat je nog een cent betaald hebt. Dus dit hoofdstuk kan je uitproberen met de eerste gratis week. De twee meest behulpzame missies van dit level zijn de MAT (Market Apitude Test) waarin jou gevraagd wordt om die te maken. Hierna krijg je dan een sessie met je senior trader om de resultaten te bespreken.

Je zult zien dat er vaker sessies staan om met jouw senior trader bepaalde onderwerpen te bespreken. Je wordt ingedeeld bij een senior trader die jou met alles helpt en jou begeleidt op het niveau waar jij op dat moment zit. Hierdoor is het dus geschikt voor startende- en ervaren traders. Al de sessies zijn één op één  en ik vond de Nederlandse senior trader erg professioneel en behulpzaam. Ze beantwoorden je vragen zelfs buiten de één op één sessies als ze dringend zijn. In de tussentijd tussen sessies is het waardevol om in contact te komen met andere traders en studenten die in de skype rooms zitten waar je ook toegang tot krijgt voor die $99 per maand.

Wanneer je klaar bent met het eerste hoofdstuk en de betalingen kloppen allemaal, dan krijg je ook nog eens toegang tot signalhive. Signalhive heeft verschillende elementen maar er worden live signalen getoond waar jij als trader direct op kan acteren.

Nadat je hier toegang tot hebt ga je een nieuw hoofdstuk in met jouw studie: ‘’Binary Rookie’’. In dit nieuwe hoofdstuk krijg je toegang tot 3 video’s die bestaan uit de Markt en Regulaties, Basiskennis van de candlestick analyses en ook de Bollinger Bands theorie. Hierin vind je een duidelijke uitleg en zal je aan het eind van de video’s een examen moeten gaan maken die je moet halen wil je verder kunnen met je studie. Het mooie van dit is dat BlueSkyBinary geen toegang geeft aan de rest van de cursus voordat je eerst alles goed begrijpt en onder controle hebt.

Wanneer je alles goed begrijpt dan kan je verder met je studie en dan ga je naar de volgende stap, namelijk de echte strategieën leren van de BlueSkyBinary groep.  Op dit punt aangekomen moet je wel eerst een “Non-Disclosure Agreement” (NDA) ondertekenen. Dit houdt eigenlijk in dat je BlueSkyBinary niet mag kopiëren of hun strategieën door verkoopt. Dit lijkt heftig maar ik snap BlueSkyBinary wel. Zij delen belangrijke en nuttige informatie en maken van mensen die geld weg gooien, mensen die serieus geld kunnen verdienen met handelen in binaire opties.

Nadat je dit afgerond en getekend hebt begint het 3e hoofdstuk. Dit heet “Rising Star”. Het bestaat uit 20 missies en dit is het gedeelte waar je de strategieën zult gaan leren. Ik dacht eerlijk gezegd dat de strategieën al eerder kwamen, maar het was toch belangrijk om toch eerst bepaalde dingen te begrijpen voordat je met de strategieën kan gaan beginnen. Je bekijkt een video en die je zo vaak kan bekijken als jij maar wilt. Gebaseerd op de video zal je 3 trades moeten nemen op een demo account en screenshots moeten maken van de grafiek op het moment dat je de trade neemt.

Wanneer je dat gedaan hebt kan je een verzoek doen voor een sessie met jouw senior trader om je trades te bespreken. Dit is waar het leerproces gaat beginnen. De senior trader wil weten hoeveel kennis je ondertussen hebt opgedaan over de marktcondities. Deze sessies zijn erg goed en waardevol, envaak wordt er daarna door je senior trade gevraagd om nog een paar trades te nemen om te bewijzen dat je het concept volkomen begrijpt.

Alle strategieën en een examen

Er zijn in totaal 8 strategieën en je kan ze leren en bekijken d.m.v. de video’s en je kan zoveel sessies plannen als je wil om de strategieën goed onder controle te krijgen en te snappen. Wanneer je alle strategieën begrijpt komt er een nieuw examen die je zal moeten maken. Dit examen bestaat uit 80+ vragen. Alles gebaseerd op de strategieën wat enorm waardevol is en waarbij direct gezien kan worden of jij daadwerkelijk over de kennis beschikt die in de training uitgeleerd wordt.

BlueSkyBinary doet enorm haar best om van jou een winstgevende trader te maken. De tijd van lukraak gokken is afgelopen. Wanneer je het examen behaald hebt, ga je leren hoe je het beste kan gaan traden tijdens nieuwsevenementen. Hierna maak je uiteraard een examen om te kijken of je dit onder de knie hebt. Wanneer dit gedaan is ben je beland op het laatst en meest opwindende hoofdstuk: “The Certified Binary Analyst”.

The Certified Binary Analyst

In dit proces word er gevraagd om een live account (op een broker op eigen keuze) van $250-$500 te verdubbelen d.m.v. de strategieën die je hier geleerd hebt in de studie. Dit is een doel wat veel traders nooit bereiken en vergt de beheersing van een goede emotie controle en goede money management skills.

Voordat je gaat beginnen met je live account hebben ze eerst een erg waardevolle video over “Emotion Control” die je kan kijken. Hierin vertellen ze je hoe jij je emoties het beste kan beheersen tijdens het traden. Ik moet toegeven dat het live account examen het beste deel van het proces is, omdat je hierin kan zien hoe je bent ontwikkeld als trader, en of je succesvol slaagt in binarie opties traden.

Een paar weken later komt het beste moment. Je hebt je account verdubbeld en jezelf bewezen. Je hebt het live examen doorstaan  in het handelen met binaire opties en daarbij verdiend je CBA certificate hebt behaald! Het is uiteindelijk na het behalen van het CBA certificate aan jou om te bepalen hoe je verder wil gaan.

Blue Sky Binary heeft je de juiste skills geleerd om een succesvolle trader te worden en in theorie kan je nu je eigen weg in gaan. Je zal ook al een leuk netwerk opgebouwd hebben in BSB met andere traders of studenten. Dit is eigenlijk zonde om weg te gooien omdat deze contacten super waardevol zijn. Hiervoor heeft BlueSkyBinary een mooie deal gemaakt. Wanneer jij je CBA certificaat hebt gehaald worden je maandelijkse abonnementskosten gehalveerd naar $49,99 per maand.

Er is dus weinig reden om de community te verlaten. Zo blijf je leren en die $50 kan je echt wel missen als jij een succesvolle trader bent.

Conclusie BlueSkyBinary

Blue Sky Binary heeft via de Trading University  een hoog educatie programma aangeboden waarbij je vanzelf gaat merken dat het werkt. BlueSkyBinary geeft jou de tips en tools die je helpen tijdens het traden waardoor jij een echte winstgevende trader kan worden. Daarnaast heb je ook nog eens een vette en hechte community waar je van kan blijven leren. Ik zal hieronder beschrijven wat ik het meest waardevol vind. Gedurende het proces vond ik dat de volgende 3 factoren het meest helpen:

  • De indicatoren. De indicator op het dashboard kan potentiële trades geven waar je als trader gebruik van kunt maken en kunt beslissen om de trade te nemen.
  • De communicatie factor. Elke trader praat in de community over veel dingen, niet alleen over trades of set ups, maar ook over de marktcondities. Je kan hier ontzettend veel leren van anderen om zelf een betere trader te worden.
  • De senior trader. Elke trader kan een wekelijkse sessie boeken om over de genomen trades te praten en deze te bespreken. Deze wekelijkse meeting houd de trader scherp en hierdoor verbetert hij/zij zichzelf om het doel uiteindelijk te behalen.

Iedereen die serieus is met het handelen in binaire opties, en hier fulltime of parttime zijn of haar geld mee wil verdienen raad ik aan om de online training van BlueSkyBinary te volgen. Het was voor mij persoonlijk echt een verrijking en geeft voor traders van alle niveaus nieuwe inzichten waardoor je altijd een betere trader wordt. Interesse om een winstgevende trader te worden? Klik op onderstaande knop en probeer die GRATIS proefweek!