De beste brokers voor de startende- en ervaren Nederlandse of Belgische belegger

Om de beste binaire opties makelaar voor beginners te vinden kan je eindeloos online brokers vergelijken. Natuurlijk is dit goed maar op een gegeven moment wil je ook beginnen met traden. Wij van binaireopties365.nl streven ernaar om jou zo eerlijk mogelijk te informeren zodat jij veilig kan beginnen met traden bij de binaire opties broker die bij jou past. Zie hieronder een overzicht van door ons geteste brokers waar wij zelf veelvuldig gebruik van maken of hebben gemaakt. De brokers staan in volgorde waarbij de bovenste onze favoriete broker is.

Optie24

optie24-review-logo

Optie24 bestaat sinds 2013 en is vandaag de dag marktleider in Nederland in de online handel in binaire opties. Deze jonge speler, gevestigd in Rotterdam, op de binaire optie markt heeft de afgelopen jaren hard aan zijn reputatie gewerkt en is daarom een gevestigde naam in en een serieuze partij voor jou als trader.

Optie24.nl is geregistreerd bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM). Optie24 stelt haar klanten voorop en ze werken hard om zich te profileren als een serieuze maar vooral betrouwbare binaire optie broker.

Ze richten zich met hun website zowel op de beginnende- als gevorderde binaire opties belegger. Hun trading interface om te traden is simpel maar effectief en er zijn voldoende assets beschikbaar om iedere trader tevreden te stellen. Ze hebben een uitstekende klantenservice die snel reageert. Optie24 biedt een gratis demo account dat onbeperkt te gebruiken is, iets wat zeldzaam is in de binaire optie markt.

Specificaties Optie24

 • GRATIS demo account
 • Min. storting €200
 • Min.inzet €5
 • Max. inzet €5.000
 • Uitbetaling tot €85%
 • Max. 125% welkomstbonus
 • Gereguleerd door Autoriteit Financiële Markten (AFM)
 • Storten met iDeal
 • Nederlandse website en klantenservice
 • Uitbetaling binnen 24 uur
 • Onze waardering 9/10

Lees Optie24 Review


abcOptions

abcoptions-review-logo

abcOptions bestaat sinds 2013 en is een Spaanse binaire opties broker die hard aan de weg timmert om een grote speler op de markt te worden. Ondanks dat het bedrijf nog jong is zijn ze internationaal al erg populair met een website in verschillende talen en accountmanagers die verschillende talen spreken, waaronder een Nederlandse accountmanager.

Veel Nederlandse traders kiezen voor abcOptions vanwege de professioneel ogende en effectieve interface. Ze bieden een groot assortiment aan assets en trade tijden van 15 seconden tot 3 maanden.

Ze richten zich op de beginnende- en gevorderde belegger. De klantenservice is zeer behulpzaam. abcOptions biedt een gratis demo account  aan. Ze bieden normaal 100% welkomstbonus met voorwaarden maar hebben nu een actie 25% welkomstbonus boven op je eerste storting ZONDER voorwaarden.

Specificaties abcOptions

 • GRATIS demo account
 • Min. storting €100
 • Min.inzet €5
 • Max. inzet €1.250
 • Uitbetaling tot €85%
 • NU TIJDELIJK €25 BONUS ZONDER VOORWAARDEN
 • Storten met iDeal
 • Nederlandse website en accountmanager
 • 248 assets!
 • Binaire Opties (Up/Down, Touch, Range en Turbo)
 • Onze waardering 9/10

Lees abcOptions Review


Anyoption

anyoption-review-logo

Anyoption is sinds het begin het populair worden van de binaire optie in 2008 op de markt en is een gevestigde naam in de wereld van binaire opties. Ze zijn internationaal een wereldspeler vanwege hun aandacht voor de klant en hun uitstekende handelsinterface die ook in het Nederlands beschikbaar is. Ze zijn gevestigd in Cypres en zijn CySEC gereguleerd.

Veel Nederlanders traden bij Anyoption, veelal meer ervaren traders. Het minimale bedrag om te traden ligt op €25 per trade en het maximale bedrag op €30.000 per trade. Dit geeft al aan dat Anyoption zich in een hoger segment trader begeeft. De hoeveelheid assets die ze bieden zijn ruim voldoende. Daarnaast bieden ze ook one touch opties aan en hebben ze een uitgebreide academie met video’s, eBooks, producthandleidingen en trainingsgidsen voor startende- en ervaren traders.

Ze richten zich op de beginnende- en gevorderde belegger. De klantenservice is zeer behulpzaam. Anyoption biedt een individuele bonus van 100% die via de klantenservice verkregen kan worden.

Specificaties Anyoption

 • Sinds 2008 op de markt CySEC regulatie
 • Min. storting €200
 • Min.inzet €25
 • Max. inzet €30.000
 • Uitbetaling tot €90%
 • 100% individuele bonus
 • Storten met iDeal
 • Nederlandse website
 • 120+ assets
 • Binaire opties vanaf 5 minuten tot langere periode
 • Uitstekend handelsplatform
 • Onze waardering 8,5/10

Lees Anyoption Review


Wat zijn binaire opties brokers?

Voor de mensen die totaal onbekend zijn met beleggen met binaire opties, het antwoord is kort maar krachtig: Een binaire optie broker is een partij die jou als trader een online platform/interface biedt om binaire opties te verhandelen/traden.

Eén van de eerste stappen die jij neemt in jouw carrière als binaire opties trader is het vinden van de binaire opties broker die het beste bij jouw wensen past. Jouw ideale broker is een bedrijf die een website heeft die voldoet aan jouw wensen. Als het voor jou belangrijk is om een makkelijke interface op desktop en mobiel te hebben waarop je precies op jouw snelheid kan traden, dan moet je een binaire optie broker kiezen die aan die wensen voldoet.

Het is belangrijk om een betrouwbare broker te kiezen, zeker omdat er op je account geld staat dat in beheer is bij deze broker. Zie je broker als een tijdelijke bank waar je veilig je geld kan laten staan, en makkelijk op kan nemen wanneer het jou uitkomt. Aan je persoonlijke bank stel je waarschijnlijk hoge eisen, dus waarom aan je binaire opties broker niet. Het is belangrijk dat je broker de juiste service levert op momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Om een succesvolle winstgevende trader te worden is het belangrijk dat je je financiën serieus neemt. Serieuze traders willen het beste voor zichzelf op vlakken als tijd en geld management, trading strategieën, en alle andere aspecten van het handelen. Daarom ben je het aan jezelf verantwoord om een binaire optie broker te vinden die transparant is en jouw investeringen serieus neemt. In dit artikel geven we 5 tips voor het kiezen van de juiste broker.

BELANGRIJK: Houdt bij het lezen van reviews in de gaten dat deze vaak geschreven zijn om commissies te verdienen. Ook onze site verdient een commissie, mocht jij ervoor kiezen om je bij een broker in te schrijven via onze website. Uiteraard wil dit niet altijd zeggen dat dit slecht is, er mag immers door verschillende partijen geld verdiend worden, maar let vooral op wat ze verder over binaire opties handelen schrijven.

Iedere website die beweert dat handelen met binaire opties makkelijk is, heeft waarschijnlijk zelf nooit echt gehandeld. Handelen met binaire opties is namelijk niet makkelijk. Je moet 60% tot 70% van je trades goed speculeren om winst te maken, en dat klinkt makkelijker dan het is.

Om winstgevend te handelen moet je een gedegen en geteste strategie hebben. Wil jij niet opnieuw het wiel zelf uitvinden maar leren traden van mensen die iedere dag winstgevend traden, schrijf je dan hieronder in en ontvang snel meer informatie over onze online trading cursus die nu in de maak is.


5 Tips voor het vinden van de ideale binary options broker

Tip 1. Broker reviews vergelijken en bekijken van de online reputatie van de broker

Er zijn sinds de komst van de binaire opties ontzettend veel brokers op de markt gekomen. Omdat er in deze markt zoveel geld omgaat zijn er veel partijen die hier een stuk van willen. Elke maand komen er nieuwe brokers bij. Maar hoe kies jij als serieuze trader de beste partij?

Heel veel websites die over binaire opties schrijven dat een broker goed als deze gereguleerd is, bijvoorbeeld door CySEC. Wij van binaireopties365.nl vinden dit niet altijd een voorwaarde voor een goede broker.

Er zijn genoeg goede brokers op de markt die niet gereguleerd zijn maar toch een prima platform en klantenservice bieden. Daarnaast hebben wij ook weleens slechte ervaringen gehad met een binaire optie broker die wel gereguleerd was. Laat je dus niet altijd leiden door dit gegeven!

Maar wat is dan de beste manier om de reputatie van een binaire opties makelaar te checken? Zoek de broker eens op via Google en kijk of er negatieve verhalen over de broker te vinden zijn. Lees reviews van sites zoals binaireopties365.nl of zoek eens naar informatie over de broker op forums.

Vergelijk alle aspecten van een broker om de ideale broker voor jezelf te kiezen.

Tip 2. Lees de veel gestelde vragen, voorwaarden en andere kleine lettertjes

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het belangrijk is om eerst alle informatie op de website van de broker door te nemen voordat je je verbind aan een binaire opties broker. Om te beginnen is het verstandig om te weten met welke partij je in zee gaat. Misschien zijn de voorwaarden wel eerlijk, maar passen ze totaal niet bij jouw behoefte als trader. Misschien zijn de voorwaarden van de broker niet eerlijk, maar kom je daar pas achter nadat je je eerste storting gedaan hebt.

Nieuwe traders hebben vaak veel haast om te beginnen en stappen deze belangrijke stap over, met een teleurstelling tot gevolg. Been there, done that. Toen wij zelf begonnen met traden hebben wij dit ook meegemaakt. Niks om je voor te schamen, maar makkelijk als jou dit niet overkomt. Sla deze essentiële informatie dus niet over omdat je haast hebt om te beginnen. Er zijn genoeg onbetrouwbare brokers op de markt, ben dus voorzichtig.

Er zijn voorwaarden van brokers die niet oneerlijk zijn, maar indien ze niet van tevoren gelezen hebt kan je later wel tegen een probleem aan lopen. Een veel voor komende is dat sommige brokers een zeer laag stortingsbedrag hebben, maar pas uit betalen als je een bepaald bedrag op je account hebt. Als je dit niet van tevoren weet, loop je later tegen de lamp. Jij denkt een mooie winst van je account te halen, maar door deze maatregel ben je genoodzaakt om verder te traden met de kans je vermogen weer kwijt te raken. Zorg ervoor dat je je huiswerk doet voordat je een broker kiest, dit voorkomt een hoop ellende en frustratie.

Tip 3. Kies een binaire optie broker die een demo account aanbiedt

Hoewel dit niet perse een must is, zeker niet als je een wat meer ervaren trader bent, is het wel een voorwaarde die hoog op je lijstje zou moeten staan. Er zijn ontzettend goede trading platforms die geen demo account aanbieden. Zeker als beginnende handelaar is het belangrijk om strategieën te testen met een demo account totdat je consequent winst maakt met handelen in binaire opties. Het is een leerproces waarbij gokken op de lange termijn niet winstgevend is. Goed gokken is geluk op dat moment maar geloof me als wij je vertellen dat je uiteindelijk aan het kortste eind trekt.

Zorg ervoor dat je in een demo account fouten kan maken, zodat wanneer je met je eigen geld aan de gang gaat je weet wat je moet doen. Testen is key! En een broker die een demo account aanbiedt zegt hiermee eigenlijk: Kom bij ons, wij geven je een echte kans om een succesvolle trader te worden, zonder dat we direct geld uit je zak schudden.

Een demo account is ook een ideale manier om te testen of een platform bij je past en of de broker behulpzaam is wanneer jij hierom vraagt. Een broker moet een partner zijn waar je op kan vertrouwen dat deze het beste met de trader voor heeft. Ben dus kritisch en ga niet zomaar met een broker in zee.

Tip 4. Bekijk of het gebruikersplatform van de broker extra waarde levert

Er zijn brokers die echt tot het uiterste gaan om jou ontzettend veel waarde voor je geld te geven. De interface waar jij mee handelt moet er goed uit zien en aan jouw wensen voldoen. Het traden wordt hierdoor een stuk aangenamer. Daarnaast moet het snel en correct werken. Als jij een trade wil plaatsen en je moet 10 seconden op het systeem wachten tot de trade geplaatst is heb je misschien je ideale instap moment al gemist. Dit kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Andere goede elementen die een broker kan leveren zijn bijvoorbeeld educatie over het handelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan webinars, één op één online trainingssessies, video tutorials (bij voorkeur over traden en niet alleen over het gebruik van de website), en bijvoorbeeld artikelen over strategie. Sommige brokers hebben trading signalen en realtime grafieken. Let hier overigens wel altijd mee op aangezien je af gaat op signalen en grafieken die de broker je aanlevert.  Het beste is om zelf door middel van technische- of fundamentele analyse je eigen strategie te ontwikkelen.

Tip 5. Test zelf de klantenservice van de broker

Als je aandacht hebt voor de dingen die we in dit artikel schrijven, let nu dan vooral heel goed op. Dit is namelijk een erg belangrijk punt. Elke broker is zo goed als de service die ze aan hun klanten geven. Klant is koning moet ook in deze gelden!

Een binaire opties broker kan een geweldig platform hebben en jou allemaal geweldige beloftes maken, maar zodra ze niet thuis zijn wanneer jij ze nodig hebt heb je wel een probleem. In een markt waar veel geld in omgaat wordt er vaak gekeken naar de euro’s die verdiend worden, waarbij de klant dan weleens op de tweede plek staat (of op de vijfde of zesde plek). Zorg ervoor dat je het dus niet op geluk aan laat komen, maar ga zelf eens wat testjes uitvoeren om te kijken of de klantenservice thuis geeft op het moment dat jij ze nodig hebt.

Hoe kan je dit doen? Het antwoord is erg simpel. Zoek zelf contact het de betreffende broker en vraag naar je accountmanager. Bij bijna alle binaire optie brokers krijg je een persoonlijke accountmanager, zowel als beginnende als gevorderde trader. Bel gewoon eens op en stel eens een paar vragen. Is de accountmanager alleen maar bezig om je dingen aan te smeren? Of luistert hij of zij aandachtig en probeert je echt te helpen?

Voorbeeld hiervan is uit onze eigen begin periode met traden. Na het verliezen van een initieel bedrag van €500 (we wisten toen nog niet zo goed wat we aan het doen waren), zocht ik voor een simpele vraag contact met mijn accountmanager. Ik vroeg hem om een demo account zodat ik kon gaan testen in plaats van mijn geld weg te gooien. Zijn advies voor mij was, en hij was hier behoorlijk overtuigend in, dat ik beter een €5000 account aan kon maken. Hierdoor werd ik direct VIP en had ik ruim budget om te leren traden. Je begrijpt natuurlijk wel wat wij hiervan vonden. Deze broker hebben we nooit meer gebruikt en zullen we jullie ook nooit aanraden.

Een andere manier om te testen of een broker een goede klantenservice heeft is door de live chat te proberen. Bijna alle binaire opties brokers hebben een live chat, maak hier dus ook gebruik van.

Dingen waar je op kan letten zijn:

 • Is er iemand beschikbaar waarmee ik kan chatten?
 • Krijg ik een echt persoon te spreken of een robot?
 • Is de persoon behulpzaam en vriendelijk?
 • Is de klantenservice in het Nederlands of een andere taal ik die goed begrijp?
 • Zijn de antwoorden inhoudelijk goed of komt er weinig zinnigs uit?

Een ander mogelijkheid om de klantenservice te testen is om een email te sturen en te kijken hoe snel, en wat voor antwoord je terug krijgt.

Als je echt een slechte ervaring hebt met de klantenservice, ga dan naar een andere binaire opties broker. Waarschijnlijk wil jij hier je centjes dan niet investeren, aangezien klantenservice één van de belangrijkste aspecten is.