24Option Binaire Opties Broker Review 2016

Eén van ´s werelds belangrijkste en zeer betrouwbare broker. 24Option biedt op continue basis assets met universele aantrekkingskracht, zeven dagen per week. Omdat het aanbod zo breed is, en omdat de site vaak bezocht wordt door handelaars uit allerlei verschillende landen, is de klantenservice van 24Option meertalig en zeer behulpzaam.

Hun missie is om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke handelsomgeving te creëren, waarbij ze hun cliënten helpen om een consistenter, groter inkomen te verdienen. Je zult hier allerlei verschillende activa vinden, allemaal met geweldig rendement. En voor wie zich graag verder wil ontwikkelen als handelaar, heeft 24Option educatief materiaal online staan met onder andere een eBook, een handleiding en nog veel meer.


Specificaties Binaire Opties Broker 24Option

Binaire opties broker 24Option
Website link www.24Option.com
Gestart in 2009
Hoofdkantoor Limassol
Soorten ondersteuning Live Chat, Email, Telefonisch, Skype
Beschikbare talen Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Turks, Chinees, Koreaans, Deens, Zweeds, Russisch, Arabisch, Indonesisch, Lets, Portugees, Roemeens, Grieks
Handelsplatform 24Option platform
Minimale eerste storting $250
Minimale order $24
Maximale order $100.000
Welkomstbonus Geen, wel vaak aanbiedingen
Uitbetalingspercentage Tot 85%
Demo account Ja (wel eerst minimale storting nodig)
Gereguleerd Ja
Gereguleerd door Cysec
Geld storten CartaSi, Carte Bleue, Dankort, Discover, iDeal, Laser, Maestro International, Mastercard, Moneta, MoneyBookers, Neteller, paysafecard, Skrill, SOFORT, VISA, Wire Transfer
Geld opnemen Bankoverschrijving, Creditcard
Aantal assets 100+
Looptijden 60 seconde tot lange termijn (verschilt per optie)
Soorten assets Indices, aandelen, valuta, grondstoffen
Type opties Binaire Opties (High/Low, One Touch, Boundary, 60 second options)
Rekeningvaluta Euro, Dollar, Britse Pond, Japanse Yen, Russische Roebel
Storten met iDeal Ja
Handelen via smartphone Ja
Handelen via tablet Ja
Totale waardering 8/10
Begin met traden Handelsaccount openen

Serieuze interesse in beleggen met binaire opties? Kies dan voor 24Option!

Klik Hier Voor Meer Informatie

Essentiële 24Option Functies

 • Beschikbaar in meerdere talen en landen
 • Hoge uitbetaling tot 85%
 • Demo-account beschikbaar
 • 24/7 handelen met iPhone/Android

Wat kun je verwachten van 24Option?

 • Aanmelden binnen een paar minuten aan
 • Webinars, e-learning en coaching om skills te verbeteren aanwezig
 • Meer dan 100 assets
 • 60 seconden binaire opties en andere expiry times beschikbaar
 • Betalen met Ideal en andere services
 • $24 minimale trade bedrag en $100.000 het maximum
 • Verschillende opties voor geldopname en snelle uitbetaling

** Zodra je een storting naar je account doet, kun je een demo-account aanvragen.

De Basis

Voor wie besluit om op 24Option opties te gaan verhandelen, zijn er een aantal verschillende dingen om in gedachten te houden. Allereerst is het belangrijk om te controleren of de site ook inderdaad de activa heeft waarin je wilt handelen. 24Option biedt tientallen mogelijkheden, inclusief allerlei valutaparen, internationale indices en aandelen, en commodity’s. Zo ongeveer alle belangrijke financiële spelers ter wereld zijn op deze site geregistreerd.

Ook bieden ze meer diepgaande vormen van handel. Je kunt de standaard call-/put-opties verhandelen, als je dat wilt, maar voor bepaalde activa kun je ook boundary- en one touch-opties verhandelen. Kortgeleden heeft 24Option 60 seconden binaire opties aan haar pakket toegevoegd, waarmee deze site één van de meest begrijpelijke en volledige brokers voor binaire opties wordt.

Uitkeringspercentage 24Option

uitkeringspercentages-24optionHet beste aan 24Option is de hoge standaard waar ze zichzelf aan houden. Zo willen veel brokers geen hoge uitkeringspercentages toekennen aan hun populairste activa, bijvoorbeeld aan het Euro/USD-paar. 24Option heeft echter het hoogste opbrengstpercentage voor dit populaire asset: 85 procent.

Het nadeel is dat de wat onbekendere activa niet altijd het beste percentage hebben. Sommige aandelen, zoals Disney, Exxon en IBM, krijgen van deze broker slechts 70%. Hier hoef je echter niet door te worden af geschrokken als je alleen bij de populairdere activa blijft. De minimale inleg per investering is $24, dus hou dat in gedachten wanneer je je strategie uitdenkt.

Een account openen bij 24Option

Het openen en financieren van een account bij 24Option is heel eenvoudig. Je hebt alleen wat basisgegevens nodig; je naam, adres en mailadres. Daarmee creëer je een naam, een wachtwoord en een basisvaluta. Zodra deze stappen voltooid zijn, stort je geld naar je account met een creditcard, een directe overboeking of een online financiële dienst als moneybookers. Creditcardtransacties worden snel verwerkt, dus als je haast hebt, is dit de beste keus.

Als je voor een overboeking kiest, kan het een paar dagen duren voor je geld ook werkelijk is overgezet. Zoals bij alle brokers in binaire opties, moet je minstens 18 jaar zijn om wettelijk een account te mogen hebben en gebruiken. Het opnemen van geld is net zo eenvoudig; zorg wel dat je alle algemene voorwaarden gelezen hebt wanneer het om bonusgeld gaat.

Een account openen bij 24Option.com is gratis en makkelijk! Zodra je de eerste minimale storting hebt gedaan is het mogelijk om een demo account aan te vragen.

Binair handelsplatform

Het han24option-reviewdelsplatform van 24Option is heel overzichtelijk. Allereerst geef je aan wat je wilt verhandelen; de standaardoptie is de hoog/laag (call/put). De site leidt je hierna gewoon door het proces heen. Je selecteert een actief van een lijst, ofwel van de hoofdlijst met alle beschikbare activa, ofwel uit een lijst waarbij de activa per klasse ingedeeld zijn.

Je krijgt vervolgens de huidige prijs te zien en kunt dan kiezen in welke richting die prijs volgens jou zal bewegen. Gedurende dit alles krijg je de uitkeringspercentages te zien. Ten slotte typ je hoeveel je in wilt zetten en druk je op de knop om de verkoop uit te voeren. Hier kun je meer over het demoplatform leren, en ook kun je met behulp van een video tutorial alles leren dat je nodig hebt.

Het platform is volledig online, dus je hoeft nooit software te downloaden. Zolang je een goede internetverbinding hebt kun je vanaf iedere computer handelen, wat 24Option bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. Leer meer over het starten met binaire opties op onze homepagina.

Alles wat je verder moet weten over 24Option

backend-24option24Option is een simpele en gebruiksvriendelijke broker met tientallen activa waaruit je kunt kiezen. Ook zijn er een aantal grote voordelen voor de serieuzere handelaars. Met een Standaardaccount heb je bijvoorbeeld niet alleen toegang tot het hele handelsplatform, maar krijg je ook 24/7 handelsondersteuning en geen commissies.

Voor wie grote bedragen wil verhandelen is het verstandig om een Platinum account te creëren. Hierbij heb je niet alleen alle andere voordelen van de broker, maar krijg je ook een 4 procent hogere opbrengst voor alle activa. Dit mag misschien maar weinig lijken, maar die 4 procent begint snel op te tellen. Zie het zo: je kunt veel meer verdienen wanneer je goed inzet, en met 4 procent extra uitkering hoef je minder vaak juist in te zetten om goed te verdienen met het handelen. Voor de serieuze handelaar is dit dus een groot voordeel.

Conclusie en ervaringen 24Option

24Option is een populaire broker voor binaire opties, en daar zijn goede redenen voor. Ze hebben een breed aanbod aan activa en bijzonder hoge uitkeringspercentages, zeker voor de grotere handelaars met Premium accounts. Over het algemeen is dit een zeer goede broker voor binaire opties, met een prima reputatie en voldoende mogelijkheden.

Serieuze interesse in beleggen met binaire opties? Kies dan voor 24Option!

Klik Hier Voor Meer Informatie