review-binaire-opties-broker-abcoptionsabcOptions is een relatief jonge broker die gevestigd is in Madrid. abcOptions is in 2014 opgericht en pakt het als nieuweling heel goed aan. Het is een zeer betrouwbare broker met uitgebreide mogelijkheden. In samenwerking met Tradologic heeft abcOptions een zeer professioneel en gebruiksvriendelijk platform gecreëerd.

abcOptions is zeer actief op de Nederlandstalige markt en is daar een grote speler aan het worden. Buiten het Nederlandse taalgebied timmert de broker ook flink aan de weg. Zo is het ook mogelijk om accounts te openen in het Engels, Frans, Duits of Spaans. De klantenservice assisteert ook in deze talen. Het gehele platform is dan ook in de talen Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans beschikbaar.

abcOptions biedt een gratis demo acount aan en hebben vaak aantrekkelijke bonusaanbiedingen. In dit artikel geven we een complete en eerlijke review over abcOptions.

abcOptions in het kort

 • GRATIS demo account
 • Min. storting €100
 • Min.inzet €5
 • Max. inzet €1.250
 • Uitbetaling tot €85%
 • NU TIJDELIJK 25% BONUS ZONDER VOORWAARDEN (klik hier)
 • Storten met iDeal
 • Nederlandse website en accountmanager
 • 248 assets!
 • Binaire opties (Up/Down, Touch, Range en Turbo)
 • Onze waardering 5/5

Specificaties Binaire Opties Broker abcOptions

Binaire opties broker abcOptions
Website link www.abcoptions.com
Gestart in 2014
Hoofdkantoor Madrid
Soorten ondersteuning Live Chat, Email, Telefonisch, Call Back, Skype
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans
Handelsplatform Tradologic
Minimale eerste storting €100
Minimale order €5
Maximale order €1.250
Welkomstbonus Individuele bonus tot 100%
Uitbetalingspercentage Tot 85%
Demo account Meld je hier aan voor een gratis demo account
Cysec gereguleerd Nee
Geld storten iDeal, Credit Card, Mistercash, Sofort, en PaySafeCard
Geld opnemen Bankoverschrijving, Creditcard
Aantal assets 248
Looptijden 15 seconden tot 3 maanden
Soorten assets Indices, aandelen, valuta, grondstoffen
Type opties Binaire Opties (Up/Down, Touch, Range en Turbo)
Rekeningvaluta Euro, Amerikaanse Dollar, Britse Pond
Storten met iDeal Ja
Handelen via smartphone Ja
Handelen via tablet Ja
Totale waardering 5/5
Begin met traden Klik hier voor een account

Screenshots Interface abcOptions

Screenshots Interface abcOptions App


Klant is koning bij abcOptions

Tijdens het registreren bij abcOptions zijn er meerdere mogelijkheden. Er kan gekozen worden tussen een demo account of een real account. Bij een demo account krijgt de trader 500 euro aan demogeld aan zijn/haar balans toegevoegd. Met dit geld kan het platform gedurende zeven dagen getest worden. Vooral voor onervaren traders is dit ideaal. Deze traders hebben de mogelijkheid om te oefenen en verschillende strategieën uit te proberen voordat ze hun eigen geld investeren. De demo account is geheel vrijblijvend. Een real (of een demo) gebruiker kan doormiddel van het plaatsen van een storting direct beginnen met traden. Indien er vragen of onduidelijkheden zijn heeft abcOptions een uitstekende klantenservice. Zowel in de online chat als telefonisch wordt de klant direct in het Nederlands geassisteerd, of in één van de eerder benoemde talen. abcOptions staat bekend om haar transparantie en eerlijkheid. Hierdoor heeft abcOptions het vertrouwen van veel traders gewonnen.

Razendsnelle groeiende populariteit

Gezien het feit dat abcOptions slechts enkele jaren actief is hebben ze een razendsnelle ontwikkeling doorstaan en zijn ze met name  voor veel Nederlands traders het favoriete platform. Voor zowel beginnende als ervaren traders is abcOptions een fijn platform om op te traden. Het is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en heeft een uitgebreide asset list van 246 assets. Het is dus niet van belang om een ervaringsdeskundige te zijn om te kunnen traden op het platform. Er kan op abcOptions gehandeld worden via de computer, tablet of smartphone.

Aanmelden bij abcOptions

abcOptions is een uitstekende binaire optie broker waar je op een veilige en betrouwbare manier je geld kan investeren. Hoewel abcOptions geen licentie heeft is het een broker die wij zelf al lange tijd gebruiken om te handelen en wij hebben nog nooit problemen gehad met deze broker. Aanmelden bij abcOptions doe je door het aanmaken van een account. Dit kan je doen op de website abcoptions.com/nl, dit is de Nederlandstalige versie van de site. Een account aanmaken bij abcOptions kan op twee manieren namelijk een demo account, of een handelsaccount waarbij je daadwerkelijk geld moet storten. abcOptions maakt gebruik van een online handelsinterface. Na het aanmaken van een account ontvang je een email met inlog gegevens waarmee je in kan loggen op de website van abcOptions. Software downloaden op je pc is dus niet nodig! Je kan bij abcOptions een demo account aan maken zonder dat je daadwerkelijk geld hoeft te storten. Er zijn maar weinig binaire opties brokers op de markt die dit aanbieden.

Demo account abcOptions openen

Het aanmaken van een demo account is bij abcOptions vrij simpel. Het staat echter niet echt duidelijk op de website vermeld waardoor je even moet zoeken. Op de homepage staat duidelijk een knop “Rekening Openen”. Als jij op die knop drukt kom je in een scherm terecht waar je een aantal gegevens moet invullen. Dit zijn je emailadres, voornaam, achternaam, wachtwoord en je telefoonnummer. Je hoeft nog geen rekeninggegevens te geven. Vervolgens zie je op de site duidelijk de keuze aangegeven voor een demo- of real account. Kies je voor demo account dan krijg je inlog gegevens in je mail voor een demo account die 7 dagen geldig is en €1000 virtueel geld bevat. abcOptions geeft niet standaard een onbeperkt demo account, maar mocht je na 7 dagen nog geen echt account willen dan is het mogelijk om de klantenservice te mailen en te vragen of je verlenging kan krijgen. abcOptions bepaalt dan per geval of er een verlenging verstrekt wordt. Wij van BinaireOpties365 raden startende beleggers met binaire opties altijd aan om met een demo account te starten, ongeacht welke broker je kiest.

Real account openen bij abcOptions

Het openen van een real- of handelsaccount bij abcOptions is vrij simpel. Heb je al een demo account dan kan je ervoor kiezen om een storting te doen. Het minimale stortingsbedrag bij abcOptions is €100, een bedrag wat vrij laag is als je het vergelijkt met andere binaire opties brokers. Heb je nog geen demo account maar wil je direct een nieuw handelsaccount openen bij abcOptions dan klik je rechtsboven op de homepage op “Rekening Openen”. Hierna wordt je gevraagd om gegevens in te vullen. Vervolgens kies je voor real account en bevestig je je keuze. Je hoeft dan nog geen bankgegevens in te vullen. Je ontvangt een email met je inloggegevens.

Zodra je inlogt op de website wordt je gevraagd om een storting te doen. Je kan tevens je persoonlijke profiel invullen waar je gegevens in kan vullen, zoals je bankrekening gegevens, mocht je geld van je abcOptions rekening willen halen. Bij abcOptions kan je geld storten middels verschillende bekende stortingsmogelijkheden zoals iDeal, Credit Card, Mistercash, Sofort, en PaySafeCard. Bij al deze mogelijkheden zal je na storting direct kunnen handelen met je geld.

Klantenservice abc Options

Abc Options heeft een vrij proactieve klantenservice die een dag na het aanmaken van je demo- of handelsaccount contact met je opnemen of alles naar wens is en of je nog vragen hebt. Ze hebben een Nederlandse accountmanager die alle Nederlandse klanten onder zijn hoede heeft. Ze willen graag met je praten over je ervaring als belegger en wat je plannen zijn bij abcOptions. Dit gaat op een vriendelijke en niet opdringerige manier. Daarnaast is het mogelijk om een eventuele bonusregeling te bespreken, mocht je geen gebruik hebben gemaakt van een bonus. Let altijd op met het accepteren van bonussen! Hier zijn vrijwel altijd bonusvoorwaarden aan verbonden. Vaak komt het er in de praktijk op neer dat je je bonus vrij zal moeten spelen voordat je het op mag nemen. Dit komt vaak neer op minimaal 15 keer je bonusvolume. Voorkom problemen en vraag altijd goed naar de bonusvoorwaarden.

Bonussen abcOptions

Als nieuwe klant bij abcOptions kan er gerekend worden op een minimale bonus van 100% die zelfs kan oplopen tot 200%. Zoals gezegd zijn er aan de bonussen handelsvoorwaarden gebonden. De verschillende mogelijkheden met betrekking tot de bonus zijn afhankelijk van de handelsvoorwaarden. Bespreek dit met je accountmanager! abcOptions heeft op dit moment een fantastische bonus die loopt vanaf januari 2016. Wanneer deze bonus ten einde komt is nog niet aangegeven door abcOptions. De bonus is een unieke bonus op de binaire opties markt, namelijk 25% gratis extra handelsvolume boven op de eerste storting, ZONDER handelsvoorwaarden.

Deze bonus geldt alleen voor nieuwe klanten van abcOptions. Het extra handelsvolume is niet opneembaar maar je kan natuurlijk wel direct goed uit de startblokken komen met beleggen, en een groter bedrag gebruiken om te handelen. De winst die je maakt met het extra handelsvolume is wel direct opneembaar.

Wat kan je van abcOptions verwachten?

Type binaire opties

Er zijn bij abcOptions verschillende optie-soorten beschikbaar:

 1. Up/Down (hoger/lager)
 2. Touch ( Raakt de koers een bepaald hoogte of laagte punt aan?) Anders dan bij de andere optie-soorten, gaat het er bij Touch puur om het raken van het hoogte of laagte punt, ongeacht de aflooptijd. Als er bijvoorbeeld een trade geplaatst wordt met een aflooptijd van 30 minuten, kan de trade al compleet zijn na 10 minuten indien het gewenste punt geraakt wordt.
 3. Range (blijft de koers binnen bepaalde grenzen)
 4. Turbo (hoger/lager met een looptijd vanaf 15 sec)

Rendement abcOptions

De uitbetalingen op Up/Down en Turbo opties zijn gemiddeld 78% maar kunnen zelfs oplopen tot 85%. Bij Range opties is het gemiddelde 80%. De hoogste uitbetalingsmogelijk is 140% op de Touch opties. Voor de ervaren traders biedt dit mogelijkheden tot riante winsten. Wanneer er geld opgenomen wordt, staat het binnen 1-3 dagen op het desbetreffende rekening.

Extra mogelijkheden

Om nog meer controle te hebben over Up/Down trades, is het mogelijk gebruik te maken van Trading Tools. Nadat er een trade geplaatst is met een aflooptijd van langer dan 10 minuten, is het mogelijk om uw trade te verlengen (extend), stoppen (close) of te verdubbelen (double). De Trading Tools komen na vijf minuten beschikbaar en blijven beschikbaar tot vijf minuten voor de aflooptijd.

Screenshot trading tools

tradingtools-abcoptionsOverigens biedt abcOptions nuttige handelsinformatie. Iedere trader kan een gratis e-book ontvangen met informatie over binaire opties en waarin verschillende strategieën worden uitgelegd. Er zijn onder het kopje Trading Academy instructie video’s beschikbaar met betrekking tot het plaatsen van trades en maken van technische analyses. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van Trading Signals. Deze handelssignalen komen beschikbaar nadat er meer dan 250 euro in totaal gestort is. Trading Signals dienen als hulpmiddel gebruikt te worden voor het plaatsen van een trade. Op basis van speciale algoritmes worden technische analyses uit handen gegeven om de koers te voorspellen.

Geld opnemen bij abcOptions

Je hoort regelmatig rare verhalen van beleggers die gebruik hebben gemaakt van een onbetrouwbare broker en grote problemen hebben om hun geld van hun account op te nemen. Zorg ervoor dat jij kiest voor een betrouwbare broker! Bij abcOptions is je geld veilig en opnemen kan op elke moment. Abcoptions doet hard haar best om witwaspraktijken tegen te gaan. Daarom hebben ze een streng beleid met betrekking tot geld opnemen. Echter voor de normale belegger is dit absoluut geen probleem. Er wordt je bij abcOptions wel gevraag om verschillende documenten te overleggen die niet ouder mogen zijn dan drie maanden, dit om fraude tegen te gaan. Om geld op te nemen van je abcOptions rekening, ga je naar het menu “Geld Storten” en klik je vervolgens op de tab “Geldopname”. Hierna wordt je gevraagd om een gewenst uitbetalingsbedrag en voorkeur betalingsmethode aan te geven. Hierna wordt je gevraagd om je bankgegevens in te vullen. Niet alle gegevens zijn verplicht, er zijn echter een aantal velden die je verplicht in moet vullen:

 • Klantnaam: Jouw naam, die bekend is bij jouw bankrekening
 • Bank Naam: ABN AMRO, SNS, etc. afhankelijk van jouw bank
 • Bank Code: Dit is hetzelfde als de Swiftcode, ook wel BIC code genoemd (vind je op je bankafschrift)
 • Branch Adres: Adres van je bank (een plaatsnaam is voldoende)
 • Branch Code: XXX (hier vul je gewoon 3 kruisjes in)
 • Rekening nummer: Jouw bankrekeningnummer (IBAN)
 • IBAN: Internationaal bankrekeningnummer (startend met NL)
 • Swift: Dit is de BIC of Swiftcode, die je vindt op je bankafschrift
 • Valuta: Is de valuta van je rekening

Zoals eerder gezegd kan er aan je gevraagd worden om bepaalde documenten aan te leveren. Dit gaat om een kopie van de voor- en achterkant van je creditcard, mits dit je stortingsmethode was. Anders is een kopie van een recent bankafschrift voldoende. Bovendien moet je een kopie van identiteitskaart of paspoort aanleveren met duidelijke vermelding van je naam en persoonlijke gegevens. abcOptions is een zeer betrouwbare binaire opties broker, daarom gaan ze zorgvuldig met je gegevens om.

Conclusie en ervaringen abcOptions

Voor zowel de beginnende als ervaren trader is abcOptions een ideaal platform met uitgebreide mogelijkheden. De trader kan vertrouwen op duidelijkheid en een uitstekende Nederlandse klantenservice. Met verschillende bonusmogelijkheden en een snelle uitbetaling is abcOptions zonder twijfel een uitstekende binaire opties broker. Wij van binaireopties365.nl maken zelf gebruik van abcOptions omdat we zeer tevreden zijn over de mogelijkheden van het platform en de uitstekende klantenservice. Daarom kunnen deze broker ten zeerste aanraden aan zowel de beginnende als de meer ervaren belegger.