binaire-opties-broker-anyoption-reviewAnyOption is een binaire optie broker die gevestigd is in Nicosia, Cyprus. AnyOption is volledig gereguleerd door CySec, de Cyprus Securities and Exchange Commission. Het is een betrouwbare broker met zeer uitgebreide mogelijkheden, met name voor Nederlandse traders.

AnyOption heeft sinds haar oprichting in 2008, midden in de financiële wereldcrisis, behoorlijke stappen gemaakt om een deel van de binaire optie markt te veroveren. Als één van de eerste aanbieders van binaire opties hebben zij continu ontwikkeling doorgemaakt en zijn nu een professioneel en betrouwbaar handelsplatform geworden voor de handel in binaire opties. Zo wel de internationale- als Nederlandse trader kan perfect handelen op het platform van AnyOption.

In deze AnyOption review gaan we dieper in op deze binaire opties broker.

Specificaties Anyoption

 • Sinds 2008 op de markt CySEC regulatie
 • Min. storting €200
 • Min.inzet €25
 • Max. inzet €30.000
 • Uitbetaling tot €90%
 • 100% individuele bonus
 • Storten met iDeal
 • Nederlandse website
 • 120+ assets
 • Binaire opties vanaf 5 minuten tot langere periode
 • Uitstekend handelsplatform
 • Onze waardering 4.5/5

Specificaties Binaire Opties Broker AnyOption

Binaire opties broker Anyoption
Website link www.anyoption.com
Gestart in 2008
Hoofdkantoor Nicosia
Soorten ondersteuning Live Chat, Email, Telefonisch, Call Back, Skype
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Turks, Chinees, Koreaans, Deens, Zweeds
Handelsplatform Anyoption™ (eigen platform)
Minimale eerste storting €200
Minimale order €25
Maximale order €30.000
Welkomstbonus Individuele bonus tot 100%
Uitbetalingspercentage Tot 90%
Demo account Nee
Gereguleerd Ja
Gereguleerd door Cysec
Geld storten iDeal, bankoverschrijving, credit card, PayPal
Geld opnemen Bankoverschrijving, Creditcard
Aantal assets 120+
Looptijden 5 minuten tot lange termijn (verschilt per optie)
Soorten assets Indices, aandelen, valuta, grondstoffen
Type opties Binaire Opties (Up/down, Option+, Binary 1-100, One Touch, Special)
Rekeningvaluta Euro, Dollar, Britse Pond, Chinese Yuan, Turkse Lira, Russische Roebel
Storten met iDeal Ja
Handelen via smartphone Ja
Handelen via tablet Ja
Totale waardering 4.5/5
Begin met traden Handelsaccount openen

Screenshots Interface AnyOption

Screenshots Interface AnyOption App


AnyOption wereldwijd zeer populair

Niet alleen wereldwijd maar ook in Nederland heeft AnyOption de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. De ontwikkelingen va de website, de klantenservice en het tradingplatform hebben sinds 2008 flinke verbeteringen door gemaakt.

Ondanks dat handelen in binaire opties met AnyOption makkelijk en simpel is, is het handelsplatform professioneel en zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Als aanbieder van binaire opties in tientallen verschillende landen maakt AnyOption een wereldwijde speler in de markt van de binaire opties.

Mogelijkheden AnyOption

AnyOption heeft er de laatste jaren vele Nederlandse beleggers bij gekregen. Deze groei is te danken aan het feit dat zij de volledige website in het Nederlands hebben gemaakt en dat storten met Ideal mogelijk is.

Daarnaast is het mogelijk om, wanneer je klantenservice nodig mocht hebben, gewoon een Nederlands nummer te bellen en met een Nederlands iemand te spreken. Ideaal natuurlijk voor de Nederlandse handelaar in binaire opties.

AnyOption heeft niet alleen in Nederland maar wereldwijd veel actieve beleggers. Het platform van AnyOption biedt meer dan 120 assets waarin gehandeld kan worden. Deze verschillende assets zitten in de volgende beurzen: grondstoffen, valuta’s, indices en aandelen.

Traden bij anyOption is mogelijk vanaf 5 minuten. Ze maken geen gebruik van opties die korter lopen. Handelen in opties korter dan 5 minuten is redelijk risicovol en lastig om een winstgevende strategie op te verzinnen. Vandaar dat handelen bij AnyOption pas vanaf 5 minuten kan. Handelen kan verder op lang termijn.

Het minimale trade bedrag bij AnyOption is €25, wat ten opzichte van andere bekende brokers redelijk hoog is. Bij brokers zoals Banc de Binary EU (€1) en Optie24 (€5) is handelen vaak al mogelijk vanaf een laag bedrag. Gezien de minimale expiry time van 5 minuten is het niet zo raar dat AnyOption een hoger minimaal inzetbedrag hanteert.

Het maximale trading bedrag ligt bij AnyOption op €30.000. Ze bieden rendementen tussen de 60 en 90% met verschillende stop loss percentages. Ze bieden bij vrijwel elke binaire optie een stop loss aan waardoor je altijd een percentage terug krijgt, mocht je de trade verliezen. Deze percentages liggen tussen de 35 en 5% en zijn voordat je de trade plaatst bekend. Hierdoor weet je wat je risico’s zijn.

AnyOption maakt gebruik van een eigen online handelsplatform wat 24/7 beschikbaar is. Je kan traden op zowel desktop, tablet of mobiel. In de verschillende app stores van Android en Apple vind je de AnyOption app. Deze kan je gratis downloaden en maakt het dus mogelijk om altijd te handelen als de beurzen open zijn, waar je ook bent.

Aanmelden bij AnyOption

Bij AnyOption kan je op een betrouwbare en veilige manier beleggen. Om dit te kunnen doen zal je je moeten aanmelden via de website www.anyoption.com. Aanmelden bij AnyOption is zeer simpel en vereist nog geen storting. Je kan je dus gratis aanmelden en de website na aanmelden bekijken.

Bij AnyOption is het alleen mogelijk om een handelsaccount aan te maken. AnyOption richt zich hiermee niet direct op de beginnende belegger, maar dit maken ze goed met de trainingsmogelijkheden in de vorm van een Education Center die jij direct kan bekijken als je je hebt aangemeld. Hier is dus nog geen storting voor nodig!

In het Education Center is verschillende informatie beschikbaar zoals een gratis eCourse die is opgezet door professionele traders. Ook heb je de mogelijkheid om met deze professionals te communiceren om zo nog meer kennis te vergaren. Verder biedt AnyOption verschillende video cursussen en eBooks aan met uitgebreide informatie over het handelen met binaire opties.

Storten bij AnyOption

Zodra jij alle informatie in het Education Center hebt doorgenomen en het vertrouwen hebt dat je klaar bent om te handelen, mag je een storting plaatsen. Het minimale stortingsbedrag is €200, een bedrag dat gemiddeld is als je naar andere bekende betrouwbare brokers kijkt. Dit bedrag komt op jouw persoonlijke rekening te staan en blijft jouw eigendom. Je kan er mee traden of het opnemen wanneer jij maar wil.

Er zijn verschillende stortingsmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken bij AnyOption. Zij bieden voor de Nederlandse trader de mogelijkheid om te storten met Ideal, maar het is ook mogelijk om te storten via creditcard, Paypal of bankoverschrijving. Houdt er bij de laatste mogelijkheid rekening mee dat het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld daadwerkelijk op je account staat.

Geld opnemen bij AnyOption

Je hebt bij AnyOption 24/7 toegang tot je account. Hierdoor kan je dus altijd bij je AnyOption rekening, mocht jij besluiten om geld op te nemen van je account.

Opnemen van je geld kan via bankoverschrijving en creditcard rekening en duurt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen voor Nederlandse rekeningen.

AnyOption bonus systeem

Bij AnyOption ontvang je niet zomaar een welkomstbonus. Dit wordt per nieuwe klant bekeken door een accountmanager. Indien er welkomstbonussen beschikbaar zijn, worden deze op individuele basis toegekend. Als jij in aanmerking wil komen voor zo’n welkomstbonus van AnyOption, zal je dus contact op moeten nemen met de accountmanager die aan jou toegekend is.

Let er op dat bonussen bij binaire optie brokers altijd “vrijgespeeld” moeten worden. Er is geen één binaire optie broker die gratis geld weg geeft. Er zijn altijd voorwaarden aan verbonden, vraag dit dus goed na voordat je een eventuele bonus accepteert. AnyOption geeft individuele welkomstbonussen tot 100%.

AnyOption handelsplatform

AnyOption maakt gebruik van een eigen handelsplatform voor de handel in binaire opties. Het is een professioneel ogend platform maar erg simpel in gebruik. Bij elke trade staat exact aangegeven wat je winst- en stop loss percentage is waardoor jij direct ziet wat je eventuele winst of risico is.

Het handelsplatform van AnyOption heeft de laatste jaren veel positieve ontwikkelingen door gemaakt. De eenvoud in combinatie met de mogelijkheden maken het een perfect handelsplatform voor elke trader.

Het handelsplatform is volledig in het Nederlands beschikbaar op zowel desktop, tablet en mobiel.

De minimale trade is €25 en de maximale trade €30.000. Handelen kan in verschillende opties zoals Up/down, Option+, Binary 1-100, One Touch, Special en op verschillende beurzen zoals valuta’s, indices, grondstoffen en aandelen.

Ze maken gebruik van 120+ verschillende assets en de looptijden variëren tussen de 5 minuten en lange termijn. Uitbetalingspercentages liggen tussen de 60 en 90%, afhankelijk van het stop loss percentage waar jij gebruik van wil maken. Hierdoor kies je dus je eigen winst of verlies.

Traden bij AnyOption is ideaal vanwege de vele verschillende mogelijkheden en de eenvoud van het systeem. Traden kan altijd wanneer de beurzen open zijn, AnyOption zal dit netjes aangeven.

AnyOption ervaringen en conclusie

AnyOption is er sinds het begin van de binaire optie handel en dit is te merken aan hun website en service. Je kan bij AnyOption zonder kopzorgen handelen in binaire opties. AnyOption is zowel voor de beginnende- als gevorderde trader een perfect platform om te handelen.

Ze bieden de mogelijkheid om een betere trader te worden door het Education Center en het persoonlijke contact met je accountmanager. Ze bieden Nederlandse klantenservice waar je snel en efficiënt geholpen wordt.

AnyOption biedt een innovatief handelsplatform met verschillende mogelijkheden. Er is een groot assortiment aan assets in verschillende beurzen. Ze bieden de trader de mogelijkheid om zelf hun risico’s per trade te bepalen door verschillende winst- en stop loss percentages.

Het handelsplatform is 24/7 beschikbaar op verschillende systemen. Dit maakt handelen in binaire opties nog leuker!

Onze conclusie is dat AnyOption een betrouwbare binaire optie broker is waar veilig gehandeld kan worden door elke trader, ook de Nederlandse.

Is AnyOption betrouwbaar?

Er zijn vele binaire optie brokers op de markt aanwezig. Dit aantal groeit elk jaar. Daarom is het belangrijk om een goede en betrouwbare partner te kiezen voor de handel in binaire opties.

AnyOption is 100% zeker een aanrader! Het is een CySec gereguleerde broker waar weinig tot geen negatieve verhalen over bekend zijn en waar wij van binaireopties365.nl zelf zeer prettig handelen. Ze zijn al sinds het begin van de binaire optie handel op de markt en weet wat er in de markt gewenst is. AnyOption is zonder twijfel een betrouwbare binaire opties broker!