banc de binary reviewBanc de Binary bestaat sinds de crisis van de financiële markten in 2008 en was één van de eerste aanbieders op de markt van binaire opties. Banc de Binary is een online handelsplatform die zich vooral profileert als “private options banker”. Ze hebben een zakelijke uitstraling en richten zich veelal op de serieuze optiehandelaar.

Dat wil niet zeggen dat je als beginnende belegger niet bij Banc de Binary terecht kan. Daar zijn genoeg mogelijkheden voor.

Banc de Binary is gevestigd in Limassol te Cyprus en wordt gecontroleerd door (CySEC) Cyprus Securities and Exchange Commission.

In dit artikel zullen we dieper ingaan op Banc de Binary en haar mogelijkheden.

BELANGRIJK: Bij binaire opties krijgt men de onderliggende producten nooit zelf in bezit. Het wordt dus niet gekocht of verkocht maar er wordt gespeculeerd op de directe onderliggende waarde van verschillende beleggingsproducten.

Specificaties Banc de Binary

 • Op demarkt sinds 2008
 • Demo account op aanvraag
 • Min. storting €250
 • Min.inzet €1
 • Max. inzet €8.000
 • Uitbetaling tot €85%
 • Binaire opties vanaf 60 seconden
 • Storten met iDeal
 • Behulpzame Engelstalige klantenservice
 • 200 assets!
 • Binaire Opties (Put/Call/Pairs)
 • Onze waardering 4/5

Specificaties Binaire Opties Broker Banc de Binary

Binaire opties broker Banc de Binary
Website link www.eu.bancdebinary.com
Gestart in 2008
Hoofdkantoor Limassol
Soorten ondersteuning Live Chat, Skype support, Telefonisch en Email
Beschikbare talen Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Arabisch, Russisch, Portugees, Deens, Zweeds
Handelsplatform SpotOption
Minimale eerste storting €250
Minimale order €1
Maximale order €8.000
Welkomstbonus 100% welkomstbonus (let op: “vrijspelen”)
Uitbetalingspercentage Tot 85%
Demo account Gratis demo account openen (eerst storting)
Gereguleerd Ja
Gereguleerd door Cysec
Geld storten Ideal, Credit Card, Bankoverschrijving, Skrill (Moneybookers), Sofort
Geld opnemen Bankoverschrijving (3 tot 5 werkdagen)
Aantal assets 200+
Looptijden 1 minuut tot lange termijn
Soorten assets Indices, aandelen, valuta, grondstoffen
Type opties Binaire Opties (Put/Call/Pairs)
Rekeningvaluta Euro
Storten met iDeal  Ja
Handelen via smartphone Ja
Handelen via tablet Ja
Totale waardering 4/5
Begin met traden Handelsaccount openen

Screenshots Interface Banc de Binary

Screenshots Interface App Banc de Binary


Banc de Binary is een wereldspeler

Misschien nog niet zo heel bekend in Nederland maar erg populair wereldwijd. Banc de Binary is een aanbieder van binaire opties die beleggers in meer dan 100 landen helpt om hun geld op een betrouwbare en veilige manier te beleggen. Dit maakt ze marktleider in de markt van het handelen met binaire opties.

Bij binaire opties krijgt men de onderliggende producten nooit zelf in bezit. Het wordt dus niet gekocht of verkocht maar er wordt gespeculeerd op de directe onderliggende waarde van verschillende beleggingsproducten. Wil je meer informatie over binaire opties, klik hier.

Mogelijkheden bij Banc de Binary

Banc de Binary heeft vele actieve beleggers. Ze bieden een platform met meer dan 200 verschillende producten zoals aandelen, valuta’s, grondstoffen en indices.

Het “traden” is mogelijk met opties van 60 seconde tot een jaar. Trades kunnen plaats vinden met een minimum bedrag van €1 tot een maximum van €8000 per trade. Banc de Binary biedt rendementen tussen de 65 en 91%, afhankelijk van verschillende factoren.

Bij BancdeBinary hanteren ze het “Safeguard” systeem. Als jij een trade hebt geplaatst met Safeguard en jouw trade is “out of the money” (dit betekend dat je verloren hebt), dan krijg je een bepaald percentage van je initiële investering terug. Hoeveel dit is staat altijd aangegeven voordat de trade geplaatst wordt.

Bij Banc de Binary bestaat de mogelijkheid om te traden met 3 verschillende soorten binaire opties namelijk: high/low, touch/no touch en pair options (bijvoorbeeld Apple VS Google).

Naast deze drie opties kun je bij deze broker ook nog handelen in “one touch options”. Hierbij gaat het erom de vraag te beantwoorden of de koers van het onderliggende product een bepaalde waarde wel of niet gaat “aantikken” voor het einde van de expiry time. Deze opties geven een rendement tot wel 500% maar zijn vrij risicovol.

Aanmelden bij Banc de Binary

Ben je van plan om te gaan beleggen met binaire opties? Dan is Banc de Binary een betrouwbare broker waar je op een veilige manier kan beleggen. Om dit te kunnen doen zal je jezelf eerst moeten aanmelden voor een account. Dit doe je op de website eu.bancdebinary.com. Op de website is maar één optie zichtbaar, namelijk het aanmaken van een handelsaccount.

Banc de Binary is zeer selectief met het geven van demo accounts, echter de mogelijkheid bestaat wel. Banc de Binary zal dit per individueel geval bekijken en bepalen of jij als trader in aanmerking komt voor een demo account.

Banc de Binary maakt gebruik van het handelsplatform Spotoption, een online trading interface. Dit betekent dat je kan inloggen op de website en dus geen software hoeft te downloaden op je computer.

Aanvragen van een demo account

Zoals gezegd is Banc de Binary een broker die selectief is bij het geven van demo accounts. Denk er daarom goed van tevoren over na waarom jij een demo account wil, je zal de accountmanager van Banc de Binary namelijk moeten overtuigen om je een demo account te geven.

Het enige wat je hoeft te doen is een handelsaccount aan te maken, je krijgt dan automatisch contact met een accountmanager die aan jou toegewezen wordt. Vraag deze accountmanager dan om een demo account.

Aanmaken van een handelsaccount

Het aanmaken van kan op de homepage van de website van Banc de Binary. Rechtsboven in de hoek vind je een knop “Open An Account”. Zodra je hierop klikt kom je in een scherm waar ze je om persoonlijke gegevens vragen zoals voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en een wachtwoord. Het aanmaken van een account vereist in eerste instantie ook nog geen storting.

Na het aanmaken van een account krijg je verschillende berichten van Banc de Binary over je aanmelding. Je krijgt tevens een accountmanager toegewezen die jou kan helpen indien je hulp nodig hebt. Nadat je opnieuw ingelogd bent met de gegevens die je zelf hebt aangemaakt kan je een eerste storting doen om te beginnen met traden.

Het minimale stortingsbedrag is €250 bij Banc de Binary, een bedrag dat veel binaire optie brokers gebruiken. Storten kan bij BancDeBinary met iDeal en de bekende credit cards.

banc de binary account aanmaken

bancdebinary inschrijven account

Besturingssystemen BancDeBinary

Banc de Binary biedt de mogelijkheid om te handelen op verschillende besturingssystemen. Naast de desktop/laptop is het ook mogelijk om te handelen op de tablet of smartphone via Android en iOS apps. Hierdoor is het dus mogelijk om over en altijd, 24/7, te beleggen.

Het systeem waar bij Banc de Binary op gehandeld wordt heet Digital Options Pro, een professioneel maar simpel ogend interface wat erg gebruiksvriendelijk is.

Banc de Binary heeft een professioneel maar simpel ogend interface, genaamd Digital Options Pro. Je hebt de mogelijkheid om onderliggende producten realtime te volgen middels grafieken die je kan instellen van 30 minuten tot 12 uur. Hierdoor heb je duidelijk inzicht in het verleden van het onderliggende product.

De weergave van Digital Options Pro is op verschillende manieren in te stellen en het plaatsen van orders is zo duidelijk dat het niet kan missen.

De software mogelijkheden van Banc de Binary vinden wij tot één van de beste van alle brokers behoren.

Hulpmiddelen

Hoewel in het begin van deze review aangegeven werd dat Banc de Binary zich vooral richt op de serieuze belegger zijn er genoeg mogelijkheden voor de beginnende belegger om de kneepjes van het binaire optie handelen onder de knie te krijgen.

In het Banc de Binary Education Centre zijn verschillende mogelijkheden tot het leren van de basis over binaire opties. Er zijn beginners gidsen in PDF (eBooks) en gratis video’s beschikbaar die de beginnende belegger aan de hand mee nemen.

Mocht je er dan nog niet uitkomen dan kun je altijd de FAQ’s pagina door nemen of contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice biedt Skype-, mail en live chat support.

Lion Academy BDB

Zodra je een account aanmaakt bij Banc de Binary krijg je toegang tot de Lion Academy. Dit is een online kennisbank van de beste experts van het bedrijf hun kennis delen met hun klanten. Je vind hier geavanceerde eBooks, trainingen en video’s die jou verder helpen om van jou een professionele daytrader te maken.

Banc de Binary bonus systeem

Deze broker biedt maar liefst 100% welkomstbonus. De minimale storting is €250, wat ten opzichte van andere brokers redelijk hoog is. Maar bij een storting van €250 ontvang je dus direct €500 in je trading account waar je direct mee aan de gang kan.

Let wel op dat je deze bonus moet vrij traden. Je zal dus een minimaal aantal trades moeten doen voordat je deze bonus naar je eigen rekening kan storten. Dit vrij traden is er om te voorkomen dat mensen zich aanmelden en de 100% bonus ontvangen, en daarna meteen hun geld opnemen. Niet onredelijk toch?

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de welkomstbonus, deze kan variëren van 50 tot 100% van je eerste storting. Hoe minder bonus je neemt, des te korter zal het duren voordat je je bonus vrij komt.

Betalingsmogelijkheden Banc de Binary

Banc de Binary is een zeer betrouwbare speler in de markt van binaire opties. Wij kunnen deze broker absoluut aanraden. Banc de Binary hanteert iDeal als één van de stortingsmogelijkheden.

Als stortingsmogelijkheden kan jeverder gebruik maken van de bekende creditcards en Skrill moneybookers. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vanuit diverse landen een bankoverschrijving te doen.

Banc de Binary is voorzichtig en heeft het goed voor met de klant. Qua uitbetalingsmogelijkheden kan Banc de Binary naar jouw creditcard rekening, Skrill rekeningen of betaalrekening storten, mits je een kopie stuurt van een geldig legitimatiebewijs en je creditcard. Een gemiddelde betaling duurt 5 werkdagen en levert vrijwel nooit problemen op.

Deze methode lijkt omslachtig maar zodra je eenmaal de juiste gegevens aanlevert zijn toekomstige betalingen zeer nauwkeurig. Er worden overigens geen verwerkingskosten gerekend.

Banc de Binary ervaringen

Banc de Binary is een zeer betrouwbare partner die service hoog in het vaandel heeft staan. Er is een mogelijkheid tot het storten met Ideal en daarom wordt deze broker toch steeds vaker gebruikt door Nederlandse beleggers die het serieus aan willen pakken.

De website is zeer duidelijk en is altijd online. Onderhoud wordt nooit gepleegd wanneer de beurs open is. Ze hebben een uitstekende klantenservice. Deze broker is geschikt voor serieuze beleggers maar biedt zeker mogelijkheden om als beginner te leren hoe traden met binaire opties werkt.

Voordelen Banc de Binary

 • Eén van de oudste binaire optie brokers
 • Simpel en professioneel platform
 • Handelen vanaf €1
 • Uitbetaling binnen 5 werkdagen
 • Vele stortingsmogelijkheden waaronder creditcard en Ideal
 • Na storting direct toegang tot je account
 • Beschikbaar op desktop/laptop, Android en iOS
 • Uitmuntend platform voor mobiel beleggen
 • Stop loss optie
 • 7 verschillende talen
 • Gratis demo account (real account openen en dan via mail aanvragen)
 • Veel trainingsmateriaal voor beginners
 • Lion Academy voor gevorderden
 • Gereguleerd door (CySEC) Cyprus Securities and Exchange Commission
 • Zekerheid van stabiel platform
 • Deskundige- en makkelijk bereikbare klantenservice
 • 24/7 trading

Nadelen Banc de Binary

 • Platform niet beschikbaar in Nederlands
 • Accountmanagers soms iets te behulpzaam

Is Banc de Binary betrouwbaar?

Banc de Binary was vrijwel de eerste broker die de handel in binaire opties aanbood in 2008. Het is een professioneel platform waar beleggers in bijna 100 landen gebruik van maken. Het biedt mogelijkheden om te leren en heeft een simpele maar professionele interface.

Banc de Binary staat onder toezicht van de (CySEC) Cyprus Securities and Exchange Commission en is een betrouwbare partner voor beleggers. Je kan als belegger bij deze broker veilig met je geld handelen.