Stockpair Review: Innovatieve Broker Met Professioneel Platform

stockpair

Stockpair is een binaire opties broker die net als vele andere binaire optie brokers is gevestigd is in Cyprus. Het is een broker met een volledige licentie onder EU reglement. Stockpair wordt gereguleerd door CySEC (de Cyprus Securities and Exchange Commission) volgens de richtlijnen van de EU, License No. 229/14. Stockpair richt zich veelal op Europese landen, maar is ook wereldwijd actief.

De website is in meerdere talen beschikbaar, waaronder Nederlands. In Nederland houdt de AFM (Autoriteit Financiële Markten) toezicht op de bewegingen van Stockpair op de Nederlandse binaire opties markt. Naast binaire opties kun je bij Stockpair ook handelen in paar opties en KIKO-opties, unieke beleggingsmogelijkheden die door deze broker in de markt zijn gezet.

Ze onderscheiden zich hiermee van andere brokers en worden in de binaire opties markt gezien als zeer innovatief.

Stockpair in het kort

 • Demo account beschikbaar na storting
 • Min. storting €250
 • Min. inzet €20
 • Max. inzet €6.000
 • Uitbetaling tot €85% (paar opties tot 350%)
 • Storten met iDeal en bekende creditcards
 • Nederlandse website
 • 120+ assets
 • Binaire opties, paar opties en KIKO opties
 • Onze waardering 4,5/5

Bezoek De Website Van Stockpair


Specificaties Binaire Opties Broker Stockpair

Binaire opties brokerStockpair
Website linkwww.stockpair.com
Gestart in2010
HoofdkantoorLimassol
Soorten ondersteuningLive Chat, Email, Telefonisch
Beschikbare talenNederlands, Frans, Duits, Italiaans, Arabisch, Engels, Grieks, Zweeds, Russisch, Zuid-Koreaans, Spaans
HandelsplatformStockpair (eigen platform)
Minimale eerste storting€250
Minimale order€20
Maximale order€6.000
WelkomstbonusIndividuele bonus tot 100% (op aanvraag)
UitbetalingspercentageTot 85% (paar opties tot 350%)
Demo accountAlleen op aanvraag na storting
Cysec gereguleerdJa
Geld storteniDeal, Credit Card, Giropay, Sofort, Skrill, Neteller
Geld opnemenBankoverschrijving, Creditcard
Aantal assets120+
Looptijden60 seconden tot 5 maanden
Soorten assetsIndices, aandelen, valuta, grondstoffen
Type optiesBinaire opties, paar opties en KIKO opties
RekeningvalutaEuro, Amerikaanse Dollar, Britse Pond
Storten met iDealJa
Handelen via smartphoneJa
Handelen via tabletJa
Totale waardering4,5/5
Begin met tradenKlik hier voor een account

Screenshots Interface Stockpair

Screenshots Interface Stockpair App


Stockpair is een pure optie broker

Het is belangrijk om te weten dat je bij Stockpair geen aandelen koopt. Deze broker werkt op basis van de koersen op de beurs, je wordt zelf nooit eigenaar van de aandelen waarmee je speculeert. Stockpair is een opties broker, een intermediair waarbij je als particulier kunt speculeren op de beurskoersen op basis van verschillende onderliggende waarden, ook wel assets genoemd.

Het is een snelle en eenvoudige (lees simpel, niet makkelijk) manier van handelen waarbij hoge winstpercentages behaald kunnen worden. Geld verliezen kan ook snel gaan omdat het binaire systeem alleen winnen en verliezen kent. Het is dus belangrijk dat jij als trader weet hoe dit type opties werken voor je aan de gang gaat.

Als een binaire opties trader aan de hand van statistieken en grafieken uit het verleden (technische analyse) het verloop van de koersen kan analyseren en wellicht kan voorspellen wat de koers in de toekomst doet, dan zijn er leuke winsten te behalen met dit type opties.

Er zijn vele verhalen dat binaire opties zoals Stockpair ze aanbiedt gokken zou zijn, wij van BinaireOpties365 zijn het hier absoluut niet mee eens. Voor het handelen met dit type optie is kennis en kunde nodig, men zal zich moeten verdiepen in hoe binaire opties, paaropties of KIKO opties werken. Doet men dit niet dan is het inderdaad hetzelfde als je geld op straat gooien.

Bij het handelen in binaire opties, of andere vormen hiervan, is men geen kansspelbelasting of loonbelasting verschuldigd. Of je nou parttime of fulltime trader bent maakt geen verschil. Het enige waar men mee te maken krijgt is vermogensbelasting als je vermogen boven het aangegeven punt uit komt, dit geldt overigens ook voor het vermogen wat in je broker account staat.

Een (demo) account openen bij Stockpair

Om een account te openen bij Stockpair is het niet nodig om meteen een bedrag te storten. Een handelsaccount openen is eenvoudig, na het invullen van enkele gegevens kan je direct van start gaan. Als je daadwerkelijk wilt gaan handelen moet je wel eerst geld toevoegen aan jouw persoonlijke account.

Er is een demo account beschikbaar bij Stockpair waar je met virtueel geld kunt oefenen. Dit demo account is echter pas beschikbaar nadat je een eerste storting hebt gedaan. Een demo account kan je aanvragen door een mail te sturen naar de klantenservice. Zij helpen je dan verder. Stockpair is een aantrekkelijke broker voor startende beleggers met binaire opties.

Ben je een ervaren trader en heb je geen demo account nodig, dan is Stockpair ideaal vanwege de service, de verschillende optie soorten, en het simpele Nederlandse handelsplatform. Bij Stockpair kan je veilig en betrouwbaar handelen.

Onderstaande afbeelding laat zien waar jij een account aan kan maken:

Stockpair Premium Account

Stockpair verschilt van de meeste andere binaire opties brokers door verschil te maken in diverse accounts. Er zijn namelijk, buiten het standaard account, nog 4 premium accounts beschikbaar. Een premium account kan verkregen worden door het doen van een minimaal stortingsbedrag, gaande van €1.000 tot €50.000. Per account krijg je verschillende voorwaarden, onder andere de hoogte van de trades die je mag doen. Ook krijg je een persoonlijke accountmanager toegewezen die jou begeleidt waar nodig.

In onderstaande afbeelding zie je een overzicht van de verschillende mogelijkheden die ieder premium account biedt.

Geld storten in je Stockpair account

Bij Stockpair kan je werken met de valuta’s Dollars, Euro’s en Britse Ponden. Je kiest eenmalig voor een valuta. Het is niet mogelijk om met Bitcoin te werken. Geld toevoegen aan je account kan simpel en eenvoudig middels iDeal, een creditcard of een bankoverschrijving. Andere stortingsmogelijkheden zijn Neteller, Sofort, Skrill, en nog wat andere mogelijkheden. De minimum inleg bedraagt  $250, £250 of €250.  Bij het aanmaken van een account en bij het doen van een eerste storting kies je voor een valuta waar je dan mee blijft traden.

Zoals bij veel brokers het geval is zal je de eerste keer jouw identiteit moeten bewijzen middels een kopie van een legitimatiebewijs, een bevestiging van het adres zoals een energierekening en een kopie van de credit card die gebruikt wordt voor de storting. Deze documenten kan je uploaden via de website van Stockpair en nemen relatief weinig tijd in beslag, mits in één keer goed gedaan.

Veel mensen hebben twijfels bij het aanleveren van documenten op deze manier, wij hebben hier echter nog nooit problemen door ondervonden. Deze broker is ook CySEC gereguleerd en moet zich aan strikte regels houden. Daarom kan een broker als dit het zich ook niet permitteren om hier fouten mee te maken.

Bonus Stockpair

Op de website van Stockpair is niets te vinden over een bonussysteem. Er zijn echter wel degelijk bonusmogelijkheden. Om een bonus te ontvangen dien je een account aan te maken en daadwerkelijk een storting te doen. Hierna kan je contact opnemen met de klantenservice die de eventueel beschikbare bonusmogelijkheden met je gaat bespreken. Deze bonussen kunnen oplopen tot 100%.

Let er wel op dat er altijd voorwaarden zitten aan het accepteren van een bonus. Dit zal vaak inhouden dat je het bonus bedrag met een aantal maal zal moeten vermenigvuldigen om dit vrij te spelen. Voor ervaren traders is dit vaak geen probleem, startende traders kunnen daarentegen weleens problemen ondervinden. Denk er dus goed over na voordat je een bonus accepteert.

Hoe werkt uitbetalen bij Stockpair?

Je kunt elk beschikbaar bedrag laten uitkeren, mits het op je account staat uiteraard. Stockpair gaat hier zorgvuldig mee om en zal er zorg voor dragen dat uitbetaling zo snel en efficiënt mogelijk plaats vind. Geld overmaken kan enkele werkdagen duren, indien al je documenten juist zijn aangeleverd. In je persoonlijke account kun je kiezen welk bedrag uitgekeerd moet worden naar jouw eigen rekening.

Het geld van traders staat op een andere account dan de actieve bankrekeningen voor het handelen. Daarmee valt jouw geld niet onder de activa van Stockpair. Dit is één van de regelgevingen waar betrouwbare binaire opties brokers aan moeten voldoen. Dat is een goede zaak, want zo kan bij een eventueel faillissement geen beslag gelegd worden op het geld in jouw account.Bezoek de website van Stockpair

Verschillende soorten opties handelen met Stockpair

Bij Stockpair zijn er drie soort opties waarmee men kan handelen: binaire opties, paar opties en KIKO opties. We zullen hieronder een korte uitleg geven van ieder type optie.

Binaire opties traden

Dit is de meeste bekende vorm van handelen in opties. Hierbij bepaal je of een koers gaat stijgen of dalen binnen een bepaalde tijdsduur. Als jouw speculatie juist is ontvang je de inleg terug met een winst van tussen de 65% en 85%. Als de speculatie onjuist is verlies je de gehele inleg, mits de broker de mogelijkheid biedt dit verlies te beperken. Dit staat vooraf duidelijk aangegeven. Je weet dus exact wat je risico is en welke winst je dit op kan leveren.

Je kunt een call optie plaatsen als je denkt dat de koers zal stijgen, en een put optie als je denkt dat de koers gaat dalen. Klinkt ontzettend simpel maar traden moet uiteraard wel met een gedegen strategie, anders wordt het gokken en daar komen de negatieve verhalen over binaire opties van in de wereld. Ga dus altijd met een werkende strategie aan de gang.

Paar opties traden

Bij dit type opties draait het alleen om de koersen tussen twee aandelen. Bijvoorbeeld de koers van Apple en Google. Aan het begin worden de waardes van beide partijen vastgesteld. Je kiest welke koers het meeste zal stijgen (of het minste zal dalen) ten opzichte van de andere koers. Het gaat er dus puur om of jij juist kan speculeren welk asset het beste of slechtste gaat presteren. Als je het juist hebt kun je een hoge winstmarge behalen, als je het onjuist hebt verlies je de totale inzet.

Bij paar opties kun je gedurende de looptijd van jouw voorspelling uitstappen. Stockpair biedt twee soorten paar opties namelijk fixed pair options en floating pair options.

Het verschil zit in het feit dat je bij fixed pair options werkt met een starttijd (de tijd waarop je de trade start) en een expiry time (bijvoorbeeld een uur). Jij geeft aan welk asset van jouw gekozen paar het beste heeft gepresteerd binnen die tijdsperiode. Uitbetalingspercentages zijn er bij dit type optie tot maximaal 86%.

Bij floating pair options geef je aan wanneer de trade moet starten, bijvoorbeeld een bepaalde dag, week of maand. Jij geeft aan welk asset volgens jou binnen die periode het beste gaat presteren. Het gaat erom welk asset binnen die tijdsperiode relatief het beste heeft gepresteerd. Aan het einde van die periode wordt de uitbetaling gedaan. Het ingaan van de trade is dus niet op het moment van het aangaan van de trade, en daar verschillen de opties in. Uitbetalingspercentage bij dit type optie is maximaal 350%, een uniek hoog percentage. Dit type optie zit dus ook meteen meer risico aan, maar daar zijn de winsten ook naar.

KIKO opties traden

Dit zijn Knock-In Knock-Out opties, een uniek optie type van Stockpair. Bij dit type optie geef bij je een bovengrens en een ondergrens aan van een asset. Hierna kies je welke grens de koers volgens jou als eerste aan zal tikken. Wanneer de grens die de trader heeft gesteld wordt bereikt eindig je in the money en maak je winst. Wanneer de andere grens als eerste wordt bereikt eindig je out the money en verlies je de inzet. Het unieke aan deze vorm van handelen is dat er geen expiry time is. De trade loopt net zolang door tot één van de grenzen is bereikt. Uitbetalingspercentages bij dit type optie zijn maximaal 80%.

Stockpair probeert zich te onderscheiden van andere binaire opties brokers door het aanbieden van diverse type opties. Eerlijk gezegd vinden wij dat Stockpair dit erg goed doet en de diverse opties zijn ook leuk om mee te traden.

Stockpair heeft momenteel ruim 100 assets op verschillende beurzen wereldwijd, verdeeld in valuta’s, indexen, grondstoffen en aandelen. Op de website van Stockpair staat een duidelijk overzicht van assets, en markttijden waar binnen trades geplaatst kunnen worden.

Stockpair Software

Het handelsplatform gaat volledig via een online interface. Het is niet nodig om aparte software te downloaden op je pc. Inloggen gaat middels inlog gegevens die je via de mail ontvangt na het aanmaken van een account.

Het platform van Stockpair is overzichtelijk en simpel. De winstpercentages zijn duidelijk zichtbaar en de balken worden weergegeven in groen en blauw. Let erop dat de traders choice maar eenmaal in de 24 uur ververst wordt, daar moet je als trader dus niet op vertrouwen! Onder de basisinformatie kun je de grafiek zien van de koers. Ga je echter traden middels technische analyse, dan is het beter om gebruik te maken van real time grafieken van externe websites. Deze zijn gratis te vinden op internet.

De ontwerpers van Stockpair houden van overzichtelijk. Daarmee is deze broker zeer geschikt voor zowel starters als gevorderden in binaire opties. Traders zullen de snelheid en efficiëntie van het platform waarderen, iets wat traden bij Stockpair tot een prettige ervaring maakt.

Communicatie en helpdesk van Stockpair

Stockpair heeft kwaliteit, transparantie en duidelijkheid hoog in het vaandel staan. Dat zie je direct aan de website en de handelsomgeving. Daarnaast is alles netjes vertaald naar de Nederlandse taal. Er is op de website veel uitleg beschikbaar over de verschillende optie vormen, en andere aspecten zoals storten en geld van je rekening halen worden uitgebreid behandeld.

Voor ondersteuning van de klantenservice zijn er drie mogelijkheden beschikbaar namelijk:

 • Reactieformulier: Je kunt via de website een reactieformulier invullen. Dan zal klantenservicemedewerker contact met je opnemen.
 • Live Chat: Je kunt direct een chat openen met een helpdesk medewerker. Zo kun je direct problemen oplossen. Dit is alleen binnen trading uren beschikbaar.
 • Telefoon: Er is ook een Nederlands lokaal nummer beschikbaar voor telefonisch contact.

Je kunt naast deze drie mogelijkheden natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar support@stockpair.com.

De dienstverlening bij Stockpair is zeer goed te noemen. Je kan merken dat ze aandacht besteden aan het klantencontact. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan is contact zoeken, en antwoord krijgen, snel en efficiënt.

Voordelen van Stockpair

 • Gedeeltelijk Nederlandstalig platform (homepage en trading platform)
 • Handelen in meerdere valuta (Dollar, Euro, Britse Pond)
 • Overzichtelijke online interface met responsive design
 • Ruim honderd assets
 • Hoge winstmarges mogelijk
 • Drie verschillende opties soorten om te traden
 • Standaard account en vier verschillende premium accounts
 • Beperkt risico zonder leverage
 • Relatief lage instap
 • Veilig handelen door goede regulatie CySEC MIFId
 • Veel communicatie mogelijkheden voor ondersteuning

Nadelen van Stockpair

 • Site niet geheel in het Nederlands beschikbaar
 • Geen demo account beschikbaar zonder storting
 • Geen realtime charts die makkelijk afleesbaar zijn

Conclusie Stockpair Review

Het grote aantal pluspunten in vergelijking met het klein aantal minpunten geeft aan dat Stockpair een kwalitatief hoogstaande broker is. Ze zijn al sinds 2010 op de markt en ze weten wat er in de binaire opties markt speelt, en wat hun klanten willen.

Naast handelen in binaire opties is het ook mogelijk om in paren te handelen en te werken met KIKO opties, een unieke optie soort waarmee Stockpair innovatief de markt bespeelt. Stockpair zorgt hiermee voor een behoorlijke variatie in soorten opties, winstpercentages en looptijden.

De website is uitnodigend, simpel en duidelijk. Bijna alle belangrijke informatie is direct beschikbaar in de Nederlandse taal. Traden is overzichtelijk en makkelijk uit te voeren. Iemand die bekend is met binaire opties kan direct aan de gang, voor nieuwe traders is er voldoende informatie om aan de gang te kunnen.

Het openen van een account is heel eenvoudig en binnen enkele stappen klaar. Hierna zal je echter nog wel wat gegevens aan moeten leveren, iets wat bij betrouwbare brokers eigenlijk vaste kost is. Het is jammer dat het niet mogelijk is te handelen zonder eerst geld te storten. Een demo account kan wel aangevraagd worden na storting. Er zijn enkele andere aanbieders die wel een demo account bieden zonder storting, zoals bijvoorbeeld Optie24 en abcOptions.

Aan de andere kant is het voor ons als ervaren traders wel begrijpelijk. Mensen handelen anders met fictief geld in een demo account, dan met hun eigen geld. Je zal anders reageren met traden met een demo account dan traden met echt geld, ook je emoties zullen hierin een rol spelen. Je kan onzeker worden, je neemt langer de tijd om beslissingen te nemen waardoor je wellicht te laat instapt. Hierdoor veranderd je timing. Traden is lef hebben en de juiste momenten kiezen. Bij Stockpair hebben ze er waarschijnlijk voor gekozen dit valse gevoel van zekerheid te vermijden, en daarom niet een standaard demo account te geven. Dat is geen verkeerde beslissing, alleen voor beginnende traders adviseren sowieso om te beginnen met het vormen van een strategie met een demo account.

Stockpair blinkt uit in eenvoud. Dat zie je direct aan de web interface tijdens het handelen. Soms moet je snel reageren, en dan wil je niet zoeken naar knoppen en verloren raken in verschillende opties. Stockpair houdt de interface strak. Alle termen worden duidelijk uitgelegd en vertaalt. Bij elke account vanaf Zilver krijg je ook persoonlijke begeleiding. Daarnaast is er een live chat, en diverse andere contact mogelijkheden, waardoor je er nooit alleen voor staat, en je direct vragen kan stellen.

Het accountbeheer is heel duidelijk. Een standaard account is voor iedereen beschikbaar, met een minimaal stortingsbedrag van €200. Je kunt geld toevoegen via iDeal, de bekende creditcards of bankoverschrijving. Daarnaast zijn nog wat andere stortingsmogelijkheden. Geld opnemen is, na het aanleveren van de juiste gegevens, eenvoudig en verloopt snel en soepel. Omdat het geld vanaf buitenlandse accounts komt kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat het op je rekening staat. Stockpair staat ook onder toezicht van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten, je loopt bij Stockpair wat dat betreft geen risico. Verder zijn ze CySEC en MIFId gereguleerd.

Als je start met traden, dan zijn er andere brokers waar je dezelfde kwaliteit vind met lagere stortingsbedragen en lagere minimale inzetten. Wij vinden Stockpair voor startende traders echter ook geschikt, hoewel abcOptions of Optie24 misschien een betere optie zou zijn vanwege de lagere minimale trade bedragen.

Ben je een ervaren trader die op zoek is naar een overzichtelijk en betrouwbaar platform? Dan is Stockpair een uitstekende keuze. Ze hebben hun platform echt voor het gemak van de trader gemaakt. Deze broker heeft zijn strepen in de binaire opties markt verdiend en is een betrouwbare partner die wij zeker aan kunnen raden!Bezoek de website van Stockpair