abcoptions-gratis-welkomstbonusabcOptions heeft in januari 2016 een bericht de deur uit gedaan over een zeer goede gratis welkomstbonus voor beleggers die nog geen account hebben bij deze binaire opties broker, namelijk 25% GRATIS handelstegoed boven op je eerste storting.

abcOptions heeft niet aangegeven tot wanneer deze bonus beschikbaar is maar ten tijde van dit artikel op onze website is de bonus nog beschikbaar. Deze bonus is geldig voor nieuwe accounts waarbij daadwerkelijk een storting van minimaal €100 wordt gedaan.

Klik hier als je meer informatie wil over deze bonus

Wat houdt deze gratis welkomstbonus in?

Wanneer jij geen account hebt bij abcOptions en jij bent geïnteresseerd om te gaan traden met binaire opties, en je maakt via onze bonus link een account aan bij abcOptions, dan ontvang je direct 25% extra handelsvolume boven op je eerste storting. Let wel op dat dit extra handelsbedrag zelf niet opneembaar is, maar de winst die je met dit extra handelsvolume maakt is wel direct opneembaar.

Stort jij dus het minimale bedrag bij abcOptions van €100, dan ontvang jij direct €125 in je account waarmee je vrij kunt handelen. Jij kan te allen tijde direct je winst van je account opnemen, zonder voorwaarden.

Dit is vrij uniek in het geval van binaire optie bonussen omdat deze vrijwel altijd “vrijgespeeld” dienen te worden. Dit houdt in dat je het bonus bedrag vaak met een grote hoeveelheid moet vermenigvuldigen voordat je dit op kunt nemen. Dit kan oplopen tot wel 25 keer je initiële bonus bedrag.

Ben jij een onervaren binaire opties trader dan is dit vrijwel niet te doen. Veel startende traders komen dan ook vaak in de problemen met deze bonussen omdat ze de voorwaarden niet goed hebben gelezen en hierdoor het geld niet meer van hun account krijgen. Dat is bij deze bonus dus absoluut niet het geval, omdat er GEEN bonusvoorwaarden aan deze bonus zitten.

Wie is binaire optie broker abcOptions?

abcOptions is een binaire opties broker die wij hoog in het vaandel hebben staan. abcOptions is een jonge Spaanse broker die pas sinds 2014 op de binaire optie markt actief is, maar inmiddels aardig aan de weg timmert om een grote speler in de markt te worden, zowel in Nederland en België als internationaal.

abcOptions heeft een professioneel platform dat ze hebben ontwikkeld in samenwerking met Tradelogic. Je ziet aan de website dat ze aandacht hebben besteed aan wat de gebruikers van de website, de beleggers, willen. Het online interface ziet er simpel maar overzichtelijk uit, en traden is makkelijk vanwege het simpele systeem.

abcOptions biedt diverse soorten opties aan namelijk:

 • binaire opties (door abcOptions UP/DOWN opties genoemd)
 • Touch opties
 • Range opties
 • Turbo opties (binaire opties met een korte expiry time)

abcOptions specificaties

 • storting €100
 • inzet €1
 • inzet €1.250
 • Uitbetaling tot €85%
 • NU TIJDELIJK 25% BONUS ZONDER VOORWAARDEN (klik hier)
 • Storten met iDeal
 • Nederlandse website en accountmanager
 • 248 assets!

abcOptions is wat binaireopties365.nl betreft een professionele en betrouwbare broker. Wij maken zelf gebruik van deze broker en hebben alleen maar positieve ervaringen. We raden abcOptions van harte aan voor zowel startende als ervaren beleggers die met binaire opties beleggen.

We mogen best zeggen dat dit de beste bonus aanbieding is van 2016. Pak ‘m nu het nog kan!

Heb je interesse in de 25% GRATIS handelstegoed bonus bovenop je eerste storting? Klik dan hier voor meer informatie.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone