Hoe verdienen brokers geld aan jou?

binaire-opties-geldHet is geen geheim, maar er wordt vaak niet goed begrepen hoe brokers geld verdienen.

Het simpele antwoord is, dat een broker het geld houdt dat een handelaar verliest. Dit is de reden dat binaire opties brokers geen honorarium of commissie rekenen per transactie.

Er zijn twee soorten brokers: eerlijke en oneerlijke.

Hoe eerlijke brokers geld verdienen

Een eerlijke broker, die meestal een licentie heeft en gereguleerd is, verdient geld op basis van handelsvolume. Vorig jaar is een rapport uitgekomen met gegevens van binaire opties handelaren in Japan, waaruit bleek dat 85% van de handelaren hun geld verliest!

Dat betekend dat het erg winstgevend is om een binaire opties broker te zijn. Nog steeds is er de 15% van handelaren die het voor elkaar krijgen om geld te verdienen aan de broker.

Een andere truc die brokers gebruiken om geld te verdienen, is door het aanbieden van een bonus. Het ‘bonus geld’ is een sales gimmick waar veel handelaren niet meer in trappen. Het werkt als volgt: een handelaar opent een account met een erkende broker. De verkoper van de broker biedt de handelaar een bonus om ‘te helpen met handelen’.

De handelaar realiseert zich niet dat aan het bonusgeld een aantal voorwaarden zijn verbonden. Handelaren moeten van elke broker de algemene voorwaarden lezen voor de specifieke details. Het grootste probleem met bonusgeld is dat er een vereist handelsvolume aan hangt van 15 tot 50 keer het bonusbedrag.

Hoe oplichtende brokers geld verdienen

Er zijn een paar manieren waarop oplichtende brokers geld verdienen.

Om zich voor te doen als legitiem, bieden ze aan je te helpen geld te verdienen. Ze krijgen toestemming om uit jouw naam te handelen en manipuleren de software zodat jouw transacties winnen.

De broker geeft je automatisch een bonus, waardoor jouw geld wordt opgesloten en niet opgenomen kan worden. Ze zullen ook ongeoorloofd je creditcard belasten.

De broker zal je beste vriend worden om je vertrouwen te winnen en je over te halen om $10.000 te storten.

Alles lijkt goed te gaan met de broker, tot je je geld wilt opnemen, dan beginnen de problemen.

Geld opnemen van een niet-erkende en duistere broker is bijna onmogelijk. Omdat ze geen bank zijn, kun je niet automatisch het geld opnemen. Alle opnames worden handmatig verwerkt door een medewerker.

In het geval je geen bonus hebt gekregen en je komt in aanmerking om je geld op te nemen, maken ze het proces moeilijk. Ze beginnen met te vragen om een berg papierwerk ter verificatie. De verkoper gaat bellen en probeert je over te halen om meer geld te storten voor een ongelofelijke handelskans.

Op zoek naar een betrouwbare en goede broker? Lees hier de review van Banc de Binary, Optie24 of kijk op de website van AnyOption.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone