Binaire opties voor beginners, ja of nee?

binaire-opties-voor-beginnersHet verhandelen van binaire opties gebeurt vaak door beginners, maar kan een beginner er echt geld mee verdienen?

Het makkelijke antwoord dat velen willen horen is, natuurlijk, dat zij dat zeker kunnen. Ze denken dat alles wat een handelaar nodig heeft, één goede reeks winsten is! Ze zeggen tegen zichzelf, gewoon tien keer na elkaar winnen en opeens zal ik een magnaat onder de handelaars zijn. Mensen die zoeken naar snel geld denken dat ze kunnen stoppen terwijl ze aan een goede reeks winsten bezig zijn en rijker naar huis kunnen gaan dan ze zich ooit hadden kunnen inbeelden. Het probleem met deze droom is, hoe vaak komt dit echt voor?

Laat ons zeggen dat veel makelaars, ook wel brokers genoemd, geen werk zouden hebben mocht dat vaak gebeuren. Beginners hebben vaak de dromen dat ze slimmer en beter zijn, en meer geluk hebben dan iedereen die ooit al iets heeft gedaan. Maar de harde realiteit is dat verhandelen, op welke manier dan ook, niet makkelijk is. Het vergt hard werk en toewijding om te leren. En wanneer ik leren zeg, bedoel ik  niet gewoon een paar artikels lezen. Ik bedoel echt leren van je winsten, van je verliezen, van zuurverdiende ervaringen. Ga nooit een verhandeling aan zonder er iets van te leren, al zeker niet als nieuwe handelaar.

Als een beginner onvoorbereid begint aan het verhandelen van binaire opties, zal de makelaar zich aan hem te goed doen. Nieuwe handelaars maken vaak fouten zoals een te grote positie innemen in één verhandeling, een verlies slecht op te nemen, om dan de volgende 5 keren veel te klein te blijven. Ze kunnen zelf kleine verhandelingen makkelijk winnen, maar ze maken het grote verlies nooit goed. Nieuwe handelaars gaan veel te veel verhandelingen aan, laten emoties hun handelen bepalen, en hebben de zelfcontrole niet om uit verhandelingen met lage percentages te blijven, waarvan ze weten dat ze een lage kans op slagen hebben.

Waarom zou een nieuwe handelaar, na het ontdekken van alle valkuilen, ooit beslissen om een account voor binaire opties te openen en een handelaar te worden? Wel, ze doen het omdat ze de macht hebben om systematisch te winnen, en hebben een soort kennis en plan aan hun zijde. Een nieuwe handelaar moet de meest voorkomende valkuilen kennen, anders zullen ze niet eens weten wanneer ze een fout maken!  Met die gedachte in het achterhoofd, hier zijn de meest voorkomende fouten die handelaars maken, en wat ze in de plaats zouden moeten doen.

  1. Elke verhandeling beginnen met een doel

Beginners gaan vaak verhandelingen aan gebaseerd op een gevoel, of uit verveling. Dit is een onfeilbare manier om een makelaar rijk te maken.

Ga nooit een verhandeling aan zonder een goede reden waarom. Denk rationeel na over de verhandeling voor je erin stapt. Is je reden geldig? Is hij sterk? Hoe schat je je kansen op winst in, rekening houdend met je ervaring? Hoop je op de beste uitkomst, of de meest waarschijnlijke uitkomst? Zorg ervoor dat elke verhandeling kan tellen.

  1. Emoties laten beïnvloeden wanneer een verhandeling aangegaan wordt, of hoe groot de verhandeling wordt

Laat emoties nooit je verhandelingen beïnvloeden. Goed of slecht, het zal je nooit helpen. Verhandelen moet gebeuren met koele, rationele gedachten, strevend naar systematische winst.

  1. Te grote verhandelingen aangaan

Begrijp dat je gaandeweg zult verliezen. Zelfs bij de beste professionelen komt dat voor. Laat één verhandeling nooit je saldo zodanig aantasten dat het je toekomstig verhandelen zou aantasten. Een goede vuistregel is om nooit een verhandeling aan te gaan die groter is dan 1/15 van je totale saldo. Met binaire opties zou ik 1/20 aanraden.

  1. Niet leren uit fouten en ze steeds opnieuw maken

Hou een handelsdagboek bij, zoals we vroeger al aangeraden hebben. Pen vlug een zin of twee neer wanneer je iets nieuws leert. Doe wat je moet doen om jezelf te verhinderen om dezelfde fouten te maken.

  1. Gefrustreerd raken en stoppen voor het goed gaat

Het verschil tussen systematisch veel geld verdienen en geld verliezen kan heel klein zijn. Laat frustratie je niet weerhouden je einddoel te bereiken. Begrijp dat er gaandeweg struikelblokken zullen zijn, maar er zullen ook overwinningen zijn, en de struikelblokken maken de overwinningen net zo zoet.

Raden we nieuwe handelaars aan om met binaire opties te gaan handelen?

Natuurlijk! Elke succesvolle handelaar was een beginner op een bepaald punt. Het feit dat veel handelaars beginnen met verhandelen zonder zichzelf te op te leiden of zonder realistische doelstellingen, betekent niet dat jij dat zal doen als nieuwe handelaar. In feite zal je dat bijna zeker niet doen, sinds dat je dit artikel leest. Bij BinaireOpties365 is het onze job om nieuwe handelaars voor te bereiden op succes. Dus ga verder wetende dat je er met ons een sterke partner bij hebt!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone