Kapitaalmanagement binaire opties

kapitaalmanagement-binaire-optiesHeb je weleens gehoord van een baan waar je niet ontslagen kunt worden? Of een kleine bedrijfsvorm die absoluut is beschermt tegen faillissement? Het mag niet perfect aansluiten, maar net als de voorgenoemde risicovolle voorbeelden die het leven ons soms toebedeeld, is jouw kapitaal in gevaar als je deelneemt aan binaire opties handel. Het valt niet te ontkennen.

Bij het kiezen van een beroep of starten van een bedrijf, doe je je best om de daaraan verbonden risico’s te beperken. Je zult alles doen wat in je vermogen ligt om de kans op ontslag of het falen van je zakelijke doelen te voorkomen. Hetzelfde geldt voor handel in binaire opties – echter om de risico’s te verlagen en je kans op succes te vergoten, moet je hier ‘optimized capital management’ toepassen.

Het principe van kapitaal management

Het doel van capital management is om verliezen laag te houden en de potentiële winst hoog. De theorie van deze management aanpak is simpel: beheer je investeringen slim en je behoudt je kapitaal. Daarom gedijen binaire opties handelaren die zich houden aan het meest opvallende kenmerk – verminderd risico ten gunste van verhoogde kansen.

Investeringsregels van kapitaal management

Capital management is een strategie gebaseerd op twee soorten investeringen: passief en agressief. Strategisch gezien heb je als handelaar twee mogelijkheden als je gaat investeren in binaire opties, zonder je gehele portfolio te verliezen; ofwel je handelt vol gas (agressief), om de hoogte winst te behalen terwijl je volledige kapitaal op het spel zet, ofwel je kiest voor de schildpad aanpak (passief), waarbij je met kleine en consistente investeringen langzaam maar gestadig winst maakt.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je een account hebt op een binaire opties handelsplatform, waar je $ 10.000 op hebt gestort. Je kunt $ 500 (5%) riskeren op de ene handel, en momenteel zet je nog $ 1000 in op een andere. Daarmee heb je 15% van je volledige portfolio geïnvesteerd.

Naast de lage-risico-aanpak staat de meer tolerante en agressieve aanpak – de 10/30 regel van investeringsmanagement. Bij het toepassen van de 10/30 regel mag de investeerder 10% inzetten per handel, en 30% van het totale portfolio.

Nog een voorbeeld: je hebt op een binaire opties handelsplatform $ 10.000 op je account staan. Volgens de regel investeer je dan $ 1000 (10%) op een enkele handel, en kun je tegelijk nog twee handelingen doen van $ 2000 (20%). Kies zonder voorbehoud waar je wilt handelen, zolang je volledige investering maar niet boven de $ 3000 (30%) komt.

Bij het handelen in binaire opties moet je altijd onthouden dat hebzucht je ergste vijand is! Proberen een grote som geld te verdienen in korte tijd kan vaak leiden tot verkeerde investeringen. Zoals hierboven uitgelegd, is het mogelijk de verbonden risico’s te minimaliseren, maar investeerders die ervoor kiezen om 25% of zelfs hun gehele kapitaal op een handeling in te zetten blijven snel achter zonder enige middelen.

Samenvattend

Risicomanagement technieken in binaire opties handelingen leiden tot gepast risico, net als wanneer je aan een nieuwe baan begint. Daarnaast is de juiste combinatie van agressieve en passieve regels een plausibele aanpak om de risico’s te minimaliseren en je kansen op succesvolle investeringen en winst uit binaire opties handel te maximaliseren.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone