Ooit problemen gehad met een binaire optie broker?

klachten-binaire-optie-brokersEr zijn veel klachten over binaire opties brokers. Deze klachten ontstaan door verschillende redenen. Sommige redenen zijn rechtmatig, sommige niet.

Slimme traders die Australische of Europees erkende brokers gebruiken hebben weinig klachten. Handelaren in Europa hebben de mogelijkheid om hun klacht direct bij de CySEC te melden. Als je ervoor kiest te handelen met een niet-erkende broker, staat jouw klachten hieronder waarschijnlijk uitgelegd.

Overweeg een van de beste brokers te gebruiken om problemen te voorkomen.

Auto trading signalen

Veel handelaren openen een binaire opties handelsaccount omdat ze een advertentie hebben gezien voor een ‘geheim systeem’ dat geld genereerd. Deze systemen hebben namen als Binary Boom, 100% Profit Bot, China Millionaire en Millionaire’s Blueprint.

De software maakt een account aan bij een of andere duistere broker en vraagt je een storting te doen om slapend geld te verdienen. Het probleem met deze software is dat het niet werkt, en de brokers zijn meestal oplichters.

Managed accounts

Je ontvangt een telefoontje van een senior broker van een bedrijf die aanbiedt voor jou te handelen, bijna als een money manager.

Het probleem is dat het handelen in binaire opties extreem riskant kan zijn als je niet weet wat je doet. Riskant genoeg om al het geld op je account te verliezen. Door een broker toestemming te geven te handelen met jouw rekening geef je je geld weg.

Wist je dat deze broker alleen geld verdient als jij geld verliest?

Als een broker aanbiedt uit jouw naam te handelen, zeg dan altijd nee! Als je binaire opties wilt verhandelen moet je onderzoek doen en leren een winstgevende handelaar te worden. Denk niet dat iemand anders geld voor je gaat verdienen. Als ze zo goed zijn in handelen, zullen ze met hun eigen account werken en niet proberen om geld voor jou te verdienen.

Klachten over bonusregelingen

De belangrijkste reden waarom handelaren hun geld niet kunnen opnemen van een binaire opties broker, is omdat ze een bonus hebben geaccepteerd.

Voor het accepteren van een bonus moet de handelaar de bonusregeling van de broker lezen. De meeste brokers, zowel erkende als niet erkende, vragen handelaren om 20 tot 60 keer het bonusbedrag te verhandelen.

Als de handelaar $500 heeft gestort en bonus van $200 ontvangt, moet hij een minimaal handelsvolume hebben van $500 x 20 = $10.000. Dat is veel. Door het accepteren van het bonusgeld kan het initieel gestorte bedrag van $500 alleen worden opgenomen nadat het handelsvolume is behaald. Met andere woorden, een handelaar stort $500, ontvangt een bonus van $200 dat het saldo op $700 brengt. De handelaar maakt $85 winst en het saldo wordt $785. Het bedrag dat kan worden opgenomen is nul!

Om deze reden wil de CySEC het gebruik van bonussen door binaire opties brokers verbieden. Dit is de reden dat niet-erkende brokers zoveel klachten krijgen. Veel zwendel brokers geven hun handelaren automatisch een bonus zonder te vragen.

Ongeoorloofde creditcardkosten

Er zijn twee redenen voor ongeoorloofde creditcardkosten. De eerste is een eerlijke vergissing en de broker heeft jouw betaling dubbel verwerkt.

De tweede reden voor ongeoorloofde kosten is dat de broker waarvan jij verwachtte dat ze jouw geld gingen verdubbelen, alles heeft verloren. Dan gaat de broker je bellen om je te overtuigen om meer geld te storten voor hen om mee te spelen en winsten voor jou te behalen.

Je kunt dit voorkomen door gebruik te maken van Skrill of PayPal om geld op je handelsaccount te storten.

Opname klachten

Als je werkt met een broker die jouw opnameverzoek niet verwerkt, zijn er een paar dingen waar je aan moet denken. De vereisten voor een opname zijn veel lastiger dan bij een storting. Om geld op te nemen van een broker vragen ze om veel verschillende formulieren voor verificatie van je identiteit.

De dingen waar standaard om wordt gevraagd zijn identiteitsbewijs: paspoort / rijbewijs / ID kaart. Bewijs van adres: een recente energierekening van de laatste zes maanden, recent aanslagbiljet van de lokale overheid, bank- of creditcardafschrift. Bij stortingen van een credit- of debitcard wordt een kopie gevraagd van de voor- en achterkant van de kaart.

Op zoek naar een betrouwbare broker? Kies dan voor Optie24 of Banc de Binary.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone