geld-opnemen-binaire-optie-brokerWanneer een handelaar voor het eerst begint met het onderzoeken van binaire opties brokers die ze misschien willen gebruiken, gaan ze naar Google en zoeken op ‘xyz broker review’. Afhankelijk van hoe lang de broker al zaken doet, zullen ze aantijgingen vinden van opnameproblemen.

De vraag die handelaren zich stellen bij deze berichten op verschillende media, is: klopt dit? Is het waar? Lees hier meer over de soorten fraude die bestaan bij binaire optie brokers.

Er zijn twee redenen voor handelaren om te klagen over een broker wanneer ze hun winsten proberen op te nemen. De een heeft te maken met de opnameprocedure en de ander gaat over bonusgeld. De opnameprocedure is iets waar handelaren niet over nadenken als ze een account openen. Alle brokers hebben dezelfde eisen: documentatie om te bewijzen dat jij bent wie je zegt dat je bent en dat je adres klopt.

De broker heeft ook anti-witwas wetten waar ze aan moeten voldoen. Deze eisen worden gesteld aan de brokers door de EU Financieel Regulering lid CySEC en andere financiële regelgevers.

Hier is een voorbeeld van documentatie die wordt gevraagd door de door CySEC gereguleerde Banc de Binary:

  • Bewijs van identificatie: paspoort, rijbewijs, ID kaart
  • Bewijs van verblijf: recente energierekening met een datum in de laatste zes maanden, actuele rekening van de lokale overheid, bank- of credit card afschrift.
  • Credit of Debet card: als je geld wilt storten met je credit/debet card, scan dan de voor- en achterkant van de kaart. Streep voor je eigen veiligheid de middelste 8 cijfers door die op de voorkant van je kaart staan (en aan de achterkant indien nodig), en de CVV (beveiligingscode) op de achterkant.
  • SWIFT bevestiging: als je via een overschrijving geld op je account wilt zetten, upload dan de SWIFT bevestiging van jouw bank.
  • Overige: overige documenten waarom gevraagd wordt door onze Afdeling Inwilliging.

De volgende keer dat je iemand hoort klagen dat ze door een binaire optie broker worden gevraagd hun identiteit te bevestigen bij het opnemen van geld, denk je dus twee keer over wie degene is die fraude probeert te plegen.

Het bonusgeld is een groot probleem met binaire brokers. Veel handelaren zien 50% of 100% bonus en denken dat ze $1000 kunnen storten en dan $1500 opnemen, waarbij ze $500 gratis krijgen. We weten allemaal dat er niks gratis is in de wereld. Geen enkele broker geeft jou gratis 50%. Er wordt zelfs door verschillende regelgevers gesproken over het afschaffen van bonusgeld.

Als we kijken naar de bonusregels van CySEC gereguleerde broker Banc de Binary, zien we wel hoe handelaren in de war kunnen raken. Het bonusbedrag kan niet worden opgenomen tot het minimale volume is verhandelt, wat gelijk staat aan 20 keer de waarde van het bonusbedrag. Bijvoorbeeld, als je een bonus krijgt van $500, moet je een totaal volume van $10.000 verhandelen voor je in aanmerking komt voor opname van de bonus.

De meeste handelaren lezen de voorwaarden voor bonussen niet, en die zijn per broker verschillend. In het algemeen is het bonus handelsvolume tussen de 10-50 keer, waarmee de bonus in essentie meer hoofdpijn oplevert dan hij waard is.

De oplossing voor opnameproblemen is om te werken met een gerenommeerde broker, zoals bijvoorbeeld binaire optie broker Optie24 of AnyOption.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone