Hoge rendementen met verschillende soorten binaire opties

In dit artikel zullen we de meest voorkomende trades in binaire opties omschrijven. Je zal lezen hoe handelaars deze verschillende soorten gebruiken om winsten tot 80 procent of meer (soms veel meer) te verkrijgen.

 Er zijn vele verschillende soorten verhandelingen bij binaire opties. Elke verschillende soort verhandeling heeft één basisdefinitie gemeen (namelijk dat binair “het één of het andere” betekend). Maar ze verschillen op een aantal elementen, waaronder het type uitbetaling en de voorwaarden van de verhandeling.

Binaire opties in het kort

De nieuwste trend in online verhandelen heet hedendaags binaire opties. Heel wat bedrijven beloven je dat je online heel wat geld kunt verdienen met het verhandelen van deze binaire opties, maar wat zijn binaire opties eigenlijk?

Binaire opties zijn verhandelingen (speculeren op de koers van een onderliggend financieel product) die een vast risico en beloning inhouden. Je zou er ook naar kunnen kijken als een andere manier om een onderliggend financieel product (asset) te verhandelen als de traditionele aandelenhandel. Handelen in binaire opties is mogelijk in aandelen, valuta, goederen en andere bezittingen die verhandelbaar zijn zoals bijvoorbeeld goud etc.

De term “binaire opties” verwijst naar de manier waarop je onderliggende financiële producten verhandelt.

Hoewel de handel op binaire opties in de laatste jaren geëxplodeerd  is, zijn veel actieve handelaren van opties er niet bekend of vertrouwd mee. Dit spannende, nieuwe gebied van verhandelen bekeert mensen elke dag. Handelaren weten op voorhand hoeveel ze kunnen verliezen, en hoe groot de winst is die ze kunnen behalen als hun opties “in the money” vallen. Er zijn ook verschillende soorten binaire opties beschikbaar, dit geeft hen een brede waaier aan mogelijkheden om hun handelsstrategie in te implementeren.

Laten we eens een kijkje nemen naar de verschillende soorten binaire opties:

  • Calls vs Puts- Is de meest voor komende soort en verwijst naar het feit dat je kiest tussen up of down
  • Touch or No Touch- Verwijst naar het feit dat je denkt dat de koes een bepaald punt zal bereiken of niet
  • Double Touch / Double No Touch- Zoals de voorgaande, maar met 2 te bereiken punten
  • Range Options – Boundary Trading or Tunnel Betting – Verwijst naar het feit dat je denkt of de prijs binnen of buiten een bepaalde koers zal eindigen

Call vs Put

Deze soort zijn waarschijnlijk de meest populaire van alle binaire opties, omdat ze het makkelijkst te begrijpen zijn, en dus ook makkelijk te verhandelen zijn. Call and put opties zijn samen gegroepeerd onder de classificatie van cash or nothing binaire opties. Dit komt omdat de handelaar, op het einde van een vooraf bepaalde tijdsperiode (expiry time), ofwel een cash uitbetaling (in the money), ofwel niets (out the money) krijgt.

soorten-binaire-opties

Call Or Put – Up or Down – High Or Low

Call opties zijn ook gekend onder de noemer digitale opties, en zijn een relatief simpele vorm van binaire opties. Een koper kiest om een binaire call optie te kopen wanneer hij of zij gelooft dat de koers zal stijgen over een bepaalde periode van tijd. Om een call optie succesvol te beëindigen, moet de koers stijgen boven de beginkoers waaraan de optie stond toen de koper een bod plaatste. Deze beginkoers wordt de strike price genoemd.
Een put optie is exact het tegenovergestelde. In plaats daarvan zal de koper voorspellen dat de koers onder de strike price zal zakken op het moment dat de optie vervalt. Als dat gebeurt krijgt de koper een volle cash uitbetaling, geboden door de optie.

Er wordt met heel wat namen verwezen naar deze soort opties, onder andere: up/down, call/put, en high/low binaire opties. De meeste mensen beschouwen ze als de simpelste van alle soorten binaire opties. Ze zijn in de essentie een speculatie op de stijging of daling van de koers van een optie. Je zal dit soort optie bij bijna elke betrouwbare binaire optie handelaar (broker) vinden.

Touch/No Touch

Met deze soort optie worden winst en verlies bepaald door je bekwaamheid om te speculeren of de prijs van een optie een bepaalde koers zal bereiken, of “aanraken”. Als de koers de gespeculeerde doelkoers haalt, zal de verhandeling sluiten en zal je je voorafgestelde winst krijgen. In het andere geval blijft de verhandeling open tot het (out the money) vervalt.

verschillende-soorten-binaire-opties

Touch Optie Verhandeling – Als de prijs het lichtgrijze gedeelte raakt win je!

Deze soort binaire optie is simpel en populair. Ze werken met een zekere trigger price point. Als je denkt dat de koers van de optie dat price point zal halen in een bepaalde tijdsperiode, moet je speculeren op de touch. Als de koers die trigger raakt dan wint de handelaar en is de verhandeling gedaan. Raakt de koers de trigger niet binnen de gestelde tijd dan gaat de handelaar out the money en verliest hij zijn investering.
Als je een “no touch” verhandeling kiest, en de koers van de optie de trigger raakt, sluit de verhandeling onmiddellijk als verlies. Als je de “touch” verhandeling had gekozen en de trigger geraakt was, zou het resulteren in een onmiddellijke winst.

Double Touch / Double No Touch Opties

Deze binaire opties werken op dezelfde wijze als de touch/no touch opties. Het verschil is dat er twee triggers gebruikt worden in plaats van één. De twee triggers vormen hoge en lage punten, tussen de welke de koers van de optie schommelt. Winst en verlies worden bepaald door je bekwaamheid om te speculeren op het feit of de koers de grens zal “aanraken” of niet.

Als je een “double touch” verhandeling kiest, krijg je een uitbetaling als de optie één van de twee triggers bereikt of overstijgt. Als je een “no double touch” optie kiest, krijg je een uitbetaling als de koers tussen de grenzen blijft, en geen enkele van beide (triggers) aanraakt.

Boundary Of Range Opties

Range of boundary opties zijn opties waarbij je speculeert tussen bepaalde koersgrenzen in plaats van een vaste trigger price. De koers moet dus binnen de gestelde tijdsperiode tussen (In) of buiten (Out) de aangegeven koersgrenzen komen om winst te genereren.

Om een range optie te plaatsen moet je dus simpelweg een asset, een tijd en een positie bepalen waar de koers eindigt, in or out de koersgrenzen. Indien je fout speculeert, verlies je je investering (verminderd verlies is mogelijk indien de broker dit aanbiedt).

koers-binaire-opties

Range Verhandeling – Boundary Gokken – Tunnel Verhandelingen

Bekend als tunnel bets en grens speculeren, werken range opties door te kiezen of een prijs tussen of buiten een bepaalde koersgrenzen zal vervallen. De range opties heeft waarschijnlijk wel de meeste synoniemen. Ze staan ook bekend als in and out opties.

Range opties zijn minder populair dan high/low binaire opties. Ze herbergen ook een groter risico op verlies, maar bieden ook een groter rendement. Het is niet ongewoon voor potentiële rendementen op boundary opties om tot 300% en hoger te klimmen.

Veel succes en veel goede trades! Op zoek naar een betrouwbare broker? Check Banc de Binary of Optie24.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone