Wat zijn binaire opties van 60 seconden?

Het handelen van binaire opties van 60 seconden houdt in dat je handelt met opties met een vervaltijd van 60 seconden, waar je na 60 seconden kan terugzien of je handeling succesvol was of niet. Het geeft je de mogelijkheid om geld te verdienen binnen een minuut. Deze manier van op de koers van aandelen handelen is sterk in populariteit toegenomen in de laatst jaren. 

5 goede tips om te handelen in 60 seconden

1. Volg economische trends – Financiële activa worden constant beïnvloed door meerdere factoren, en jezelf up-to-date houden van al het laatste financiële nieuws is de sleutel.

2. Lees het nieuws – Wereldnieuws kan financiële markten beïnvloeden en creëert een nieuwe balans binnen seconden. Vraag en aanbod van aandelen, goederen en muntsoorten kunnen veranderen als gevolg van belangrijke gebeurtenissen voor een specifieke wereldmarkt. Globalisatie heeft ervoor gezorgd dat informatie zich razendsnel verspreidt en de onmiddellijke impact op de handelsresultaten.

3. Gebruik handelssignalen – Leer hoe je de relaties kan vinden tussen assets. Als je handelt in een gebied van assets, bedenk hoe de verandering van een asset de waarde van goederen kan beïnvloeden. Bijvoorbeeld, als je handelt in het Japanse bedrijf Bridgestone Corp en je ervaart een toename in waarde door een nieuwe vraaggolf, dan kan dat een substantiële impact hebben op de waarvan olie.

4. Leer de beste handelsstrategieën  – Er zijn verschillende uitgebreide strategieën voor handelen in binaire opties van 60 seconden. Van het verzekeren tot  risico-omkering, het vastleggen en volgen van een goed geïmplementeerde strategie kan de nauwkeurigheid van handel toenemen en leiden tot meer consistente winsten.

5. Profiteer van technische analyses – Technische analyses gaan over het herkennen van trends door het genereren van statistieken op marktactiviteiten. Deze statistieken zijn voornamelijk gefocust op koersen en volumes uit het verleden. Door tijd te nemen voor het analyseren van deze informatie, kan je de assets selecteren die het beste passen bij een korte termijn strategie voor opties van 60 seconden. Het doel met technische analyse is niet om de huidige waarde van de asset te achterhalen, maar om patronen te herkennen die veranderingen veroorzaken zodat deze in de toekomst beter voorspelt kunnen worden. Sinds technische analisten geloven dat als je eenmaal een koerstrend begrijpt, je toekomstige koersveranderingen beter kan voorspellen. Dit werkt vooral goed als je werkt met opties met een tijdsperiode van 60 seconden.

Veel succes en veel goede trades!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone