Raak jij in de stress als jouw wasmachine begint te rammelen? Probeer je dat wrak op de weg nog tot de volgende APK in leven te houden? Wordt het een vakantie op Barbados of toch weer Terschelling? Of misschien wel helemaal niet op vakantie. Geldgebrek kan mensen letterlijk ziek maken. Iedereen vind het fijn om een appeltje voor de dorst te hebben.

Waarom mensen stress krijgen van te weinig geld op de bank

Er is een groot verschil tussen een hoog inkomen en financiële stabiliteit. Als jouw vaste lasten hoog liggen kun je leven van loonstrook naar loonstrook, het inkomen is niet altijd de doorslaggevende factor. Hoe meer uitgaven je hebt hoe hoger de risico’s liggen. Dat leidt tot stress. Teveel mensen hebben geen financiële reserves en binnen deze consumptiemaatschappij kan dat veel stress opleveren.

5 redenen waarom mensen te weinig geld op de bank hebben

  1. Je moet plotseling meerdere grote uitgaven doen. Een nieuwe auto voor je werk, een nieuwe inrichting bij een verhuizing, die vakantie was al geboekt. De rek op je bankrekening is er op een gegeven moment uit.
  2. Bij een echtscheiding wordt een gezin in tweeën gesplitst. Naast de emotionele stress kost dat ook veel geld. Juridische kosten, verhuizingen en regelingen treffen voor de kinderen. Als je alleen achterblijft met een hoge hypotheek maar slechts één inkomen kun je niet sparen.
  3. Wanneer je in het verleden slechte beleggingen hebt gemaakt in bedrijven die ten val zijn geraakt heb je plotseling niets meer. Handelen in aandelen lijkt beter dan een spaarrekening tot jouw aandelen instorten.
  4. Alles wordt belast in Nederland, als je teveel geld spaart wordt je gestraft met vermogensbelasting en andere belastingen. Uitgeven is het devies om de economie draaiende te houden.
  5. Sparen kan later nog denken veel mensen. Je bent gezond dus je kunt werken, niets aan de hand? Tot je ziek wordt of jouw leven plotseling veranderd.

Zo zijn er nog vele redenen te bekenden waarom mensen weinig geld in kas hebben, en dit kan veel stress opleveren. Money management is key als het gaat om leven zonder stress, en daar zijn manieren voor.

Geld verdienen met beleggen in binaire opties

geld-verdienen-met-binaire-optiesMet een (bij)baan zit je met vaste werktijden en je bent steeds afhankelijk van anderen, voornamelijk van de coulance van je baas. Daarom kiezen steeds meer mensen voor handelen in binaire opties. Dat kun je elk moment van de dag doen. En overal ter wereld zolang je maar een computer met internetverbinding hebt. Binaire traden geeft als voordeel dat je vooraf exact weet wat je risico is en wat het op kan leveren. Daarnaast is het traden zelf erg simpel, mits je de juiste broker kiest. Onthoudt wel dat geen enkele vorm van beleggen makkelijk is, anders zou iedereen het wel doen.

Met de juiste binaire opties strategie kun je (snel) veel geld verdienen. Je houdt ook de volledige controle, mits je je emoties onder controle kan houden. Je voegt een bedrag aan jouw account toe bij een broker naar keuze, en begint met binaire opties traden. Als je winst maakt zal je winst in je account worden gestort waar het altijd voor jou beschikbaar is. Mocht je een trade verliezen raak je nooit meer kwijt dan het bedrag dat jij zelf in die trade hebt geplaatst. Hierdoor blijft je risico beperkt tot hetgeen jij in zet.

Handelen in binaire opties staat niet gelijk aan gokken. Je kunt een binaire opties strategie bepalen aan de hand van de aanwezige informatie. Daarom betaal je ook geen kansspelbelasting. Daarnaast gaat de winst in Box 3 van het aangiftebiljet. Dat is voordelig omdat je een hoge belastingvrije voet hebt en daarna ligt het belastingpercentage veel lager dan Box 1. Voor jou is het inkomen, voor de Belastingdienst niet. En kom je boven het aangegeven bedrag, dan betaal je slecht vermogensbelasting over hetgeen boven het bedrag zit.

Wil jij een zakcentje bijverdienen, of misschien wel een fulltime inkomen, kijk dan eens of binaire opties traden iets voor jou is. Doe dit echter alleen met geld dat je kan missen. En zorg ervoor dat je je verdiept in binaire opties handelen, voordat je daadwerkelijk met echt geld gaat traden. Lees de artikelen en reviews en bepaal zelf of binaire opties traden bij jou past.

Op zoek naar een betrouwbare binaire opties broker? Kies dan voor Optie24 of abcOptions!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone