BinaireOpties365

BinaireOpties365 is opgericht in 2015 om de waarheid te vertellen over binaire opties. Onze missie is dan ook om de meest betrouwbare bron te worden rondom handelen in binaire opties. Deze vorm van beleggen kan zeer lucratief zijn, mits op de juiste manier uitgevoerd.

En dat is nou net waar het bij veel (startende) beleggers fout gaat. Beleggen met binaire opties is een aparte tak van sport die kennis en kunde vereist. Wij willen openheid in, wat sommige beleggers, een schimmige markt noemen. Dit is het namelijk helemaal niet!

De waarheid over binaire opties

De populariteit van beleggen met binaire opties groeit met de dag. Deze markt is wereldwijd booming en groeit in Nederland en België jaarlijks aanzienlijk. Veel beleggers zien dat dit een aantrekkelijk manier is om geld te verdienen, met de voordelen die eraan vast plakken.

Sinds het populairder worden van binaire opties leven er steeds meer spookverhalen over de binaire optie handel. Beleggers noemen deze vorm van handelen het grijze gebied van de beleggingswereld. Veel beleggers, die niet wisten hoe binaire opties werkte, raakte in rap tempo hun geld kwijt. In 2013 waagde de Autoriteit Financiële Markten (AFM) al een bericht aan handelen met binaire opties waarin ze niet positief waren over deze vorm van beleggen. Ze gaven aan dat binaire opties handelen meer op gokken lijkt dan werkelijk beleggen.

Wij van BinaireOpties365 vinden dat onzin!

Iedere vorm van beleggen brengt risico’s met zich mee, ook handelen in binaire opties. Als beleggen makkelijk was zou iedereen het doen, maar zo is het nu eenmaal niet. Beleggen kost tijd en energie, kennis en kunde. Als je bereid bent om je te verdiepen in strategieën, bereid bent te wachten om op de juiste momenten in te stappen, dan is er ontzettend veel geld te verdienen met binaire opties.

Het negatieve imago wat destijds over de binaire optie handel is gecreëerd heeft tijd nodig om te herstellen. Maar beleggers die echt aan de gang gaan met binaire opties kunnen hier een leuk inkomen mee verdienen.

Binaire opties handelen is simpel, niet makkelijk

Dit is het eerste wat wij tegen mensen vertellen als ze interesse hebben om te gaan beleggen met binaire opties. Handelen met binaire opties is namelijk heel simpel, je kiest up of down, omhoog of omlaag. Maar om winstgevend te handelen met binaire opties is echt een goede strategie nodig, of weten wanneer de juiste instapmomenten zijn. Daarom is het een illusie om te denken dat handelen in binaire opties makkelijk is.

Laat je dus niet voor het karretje spannen door websites die zeggen dat het allemaal super makkelijk is, dit klopt namelijk niet. En wij vertellen graag de waarheid over binaire opties, vandaar deze waarschuwing. Doe ermee wat je wilt!

Ons advies is om een demo account aan te maken bij een betrouwbare binaire opties broker en te blijven oefenen tot je een gedegen winstgevende strategie hebt ontwikkelt voor jezelf. Daarnaast is beleggen iets wat je moet doen zonder emotie. Dit is natuurlijk onmogelijk, wij ervaren ook nog spanning als we een trade plaatsen. Als je dat niet meer hebt kan je net zo goed stoppen want dan heb je waarschijnlijk geld teveel 😉

Wat we bedoelen met emotieloos is dat je voor jezelf regels op moet stellen en je daar strak aan moet houden. Begin eens met het winnen van €50 per dag, puur winst. Puur winst waar je ook geen belasting over betaald tot je vermogen te groot wordt. Voor dit (gedeeltelijke) maandsalaris werken een hele hoop mensen heel hard. En jij plaatst daar 3 trades per dag voor, als je het slim aan pakt.

Wordt niet te gretig en hou je emoties onder controle. Heb je die €50 al na 10 minuten, stop dan toch gewoon. Verlies je je eerste 3 trades, stop er die dag dan gewoon mee. Morgen weer een kans. Hou je aan je game plan, dat is heel belangrijk om continu winstgevend te kunnen handelen. Pak je een maand lang elke dag €50, verhoog dan naar €100 of €200 per dag. Schalen is makkelijker maar brengt ook meer risico met zich mee, ben je hier bewust van.

De missie van BinaireOpties365

Onze missie is om de meest betrouwbare bron te worden, online en offline, met betrekking tot het handelen in binaire opties. Wij willen eerlijke en betrouwbare informatie geven over handelen met binaire opties en gemotiveerde mensen verder helpen om winstgevende traders te worden, en ze te adviseren over betrouwbare brokers en hun aanbiedingen.

Open nu een demo account bij een betrouwbare broker

abcOptions demo account: https://www.binaireopties365.nl/abcoptions (in het aanmeldingsproces staat demo account aangegeven)

Optie24 demo account: https://www.binaireopties365.nl/optie24-demo-account

Bekijk onze betrouwbare binaire optie brokers

abcOptions: https://www.binaireopties365.nl/brokers/abcoptions-review/

Optie24 review: https://www.binaireopties365.nl/brokers/optie24-review/

Anyoption: https://www.binaireopties365.nl/brokers/review-anyoption/

Meer informatie over binaire opties: https://www.binaireopties365.nl

Demo- of Handelsaccount openen bij Optie24? Bekijk dan nu deze video https://www.youtube.com/watch?v=WO53h78MFPM

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optie handel kan men in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. De bezoekers van binaireopties365.nl wordt zich ervan bewust geacht dat hij of zij het geld dat hij of zij riskeert volledig kan kwijtraken. Door het riskante karakter van dit financiële product is het niet geschikt voor iedereen. Wie twijfelt of het handelen in binaire opties geschikt voor hem of haar is, raden wij aan om zich te laten adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur.

BinaireOpties365.nl is een informatieve website over het online handelen in binaire opties / digitale opties / binary options. Wij doen ons uiterste best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken op geen enkele wijze beleggingsadvies of ander financieel advies.

Alle beslissingen die de bezoeker neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch BinaireOpties365, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone